Zetor

A Vidékfejlesztési Program külterületi utak fejlesztését és utak karbantartásához szükséges erő-és munkagépek beszerzését támogató pályázatán elnyert 9,97 millió forintos vissza nem térítendő támogatása korszerű gépek beszerzéséhez járul hozzá Mátraszentimrén. A kedvezményezett a támogatás révén megvalósuló projekt keretében egy traktor, egy tolólap, egy sószóró, valamint egy venyigezúzó, mulcsozó és rézsűvágó gép beszerzésével segíti elő a település útjainak karbantartását, állapotuk megóvását. A támogatás mértéke a projekt teljes költségének 85%-a. 

Bővebben...

Webp.net resizeimage

A Vidékfejlesztési Program kertészet korszerűsítését támogató pályázatán elnyert 3,65 millió forintos vissza nem térítendő támogatása révén Szekrényes András pályázó korszerű kertészeti gépek beszerzését tudja megvalósítani Markaz községben. A kedvezményezett a támogatás révén megvalósuló projekt keretében traktor, ásógép és komposztáló edények beszerzésével segíti elő a mezőgazdasági üzem teljesítménynövelését, modernizációját.  A támogatás mértéke a projekt teljes költségének 50%-a. 

Bővebben...

turkeys 2940378 960 720

258 989 331 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a sásdi székhelyű Y Takarmányipari Kft. pulyka takarmányozással kapcsolatos, GINOP-2.1.1-15-2016-00886 azonosítószámú, "Komplex technológia kidolgozása a pulykák tartása során fellépő érkatasztrófák megelőzésére, gyógyítására" című kutatás-fejlesztési projektjére. A támogatás a teljes projekt 45,65%-a. 

Bővebben...

borászat gép

5,25 millió forintos európai uniós támogatást nyert el a DTR-Agro Mezőgazdasági Termelő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. kertészeti gépek beszerzéséhez a Vidékfejlesztési Program keretében. A DTR-Agro Kft. a beruházás keretében permetezőgépet, levéltépő gépet, talajművelő munkagépet, valamint komposztáló edényeket szerez be, melyek felhasználásával növelhető a vállalkozás gazdasági teljesítménye. 

Bővebben...

Doka Eva pres01

13,06 millió forint támogatást nyert el Dóka Éva a VP3-4.2.2-16-os kódszámú "Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása" című pályázaton. A támogatásnak köszönhetűen korszerű borászati technológiák kerülnek beszerzésre.  

Bővebben...

A beruházás során borászati termékfejlesztéssel kapcsolatos eszközök kerülnek beszerzésre. A projekt hatására induló termék szortimentjének kialakítására, klasszikus zalai fehér borok, valamint gyöngyöző borok és vörösborok minőségi előállítására kerül sor. A napelemes rendszer kiépülésével környezettudatosabban és energia hatékony módon működhet a borászat, mely a beszerzésre kerülő eszközök energiaigényét fedezi. A társaság összesen 7,32 millió millió Ft-os vissza nem térítendő támogatást nyert a projekt megvalósítására a Vidékfejlesztési Program keretében. 

Bővebben...

  Confugo

A Confugo Kft. fejlesztése keretében egy gyümölcslé gyártó gépsor, valamint egy aszaló berendezés beszerzésére került sor európai uniós és hazai támogatásból. A fejlesztés eredményeképpen a gyümölcslégyártás teljes technikai feltételrendszere biztosított lesz a társaság zalaszentlászlói üzemében. Az üzem áramellátását egy új 18,7 kw-os napelem rendszer fogja segíteni, mely fedezi a várható energiaigényeket és csökkenti az üzemeltetési költségeket. A társaság összesen 18,7 millió Ft-os vissza nem térítendő támogatást nyert a projekt megvalósítására a Vidékfejlesztési Program pályázatán.  A vállalkozás pályázatát a palyazatihirek.eu oldalt üzemeltető NLC Tanácsadói Csoport Kft. készítette el.

Bővebben...

 20171026 122712

A fejlesztés célja Zalacsány Község Önkormányzat egy meglévő, korszerűtlen épületének külső- és belső felújítása, továbbá akadálymentesítése. Az épület új funkciója Ifjúsági Klub lesz. A projekt részét képezi a külső felújítás, mely során megvalósul a vakolás, héjazatcsere, bádogozás, cseréptető felrakása, teljes hőszigetelés és nyílászárócsere. Ezen kívül napelemes rendszer kerül a tetőre, a fűtés ennek köszönhetően elektromos fűtéssel, infrapanelekkel válik biztosítottá. Az összesen 14,56 millió Ft-os vissza nem térítendő támogatást Zalacsány Község Önkormányzata, valamint a Zalacsány-Örvényeshegyi Hagyományőrző Alapítvány által alkotott konzorcium nyerte el a Vidékfejlesztési Program keretében. 

Bővebben...

 20171026 111523

20,5 millió forint hazai és európai uniós támogatást nyert el Zalacsány Község Önkormányzata a TOP-3.2.1-15 "Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése" pályázaton. Összesen 3 épületre kerül napelemes rendszer, a Csány László Általános Iskolára egy 15 kW-os rendszer, a Polgármesteri Hivatal épületére egy 12 kW-os rendszer, a Csány László Óvodára pedig egy 5 kW-os rendszer. Az önkormányzat pályázatát a palyazatihirek.eu oldalt üzemeltető NLC Tanácsadói Csoport Kft. készítette el.

Bővebben...

20171027 162936

22,7 millió forint támogatást nyert el Bő Község Önkormányzata a TOP-4.1.1-15 kódszámú „Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése” pályázaton komplex egészségházának fejlesztésére. A támogatásnak köszönhetően megújul a háziorvosi rendelő és az iskolaorvosi rendelő. 

Bővebben...

lake balaton

A Balaton Fejlesztési Tanács 2017. november 17-i zárt ülésén meghozta a 2017. évi "Településfejlesztési beruházások támogatására" kiírt pályázati felhívásra beérkezett pályázatokkal kapcsolatos támogatási döntését. A pályázaton összesen 14, Balaton Kiemelt Üdülőkörzetben található település önkormányzata részesült támogatásban. 

Bővebben...

Gyártócsarnok létesítésére illetve új gépek beszerzésére nyert közel 35 millió forint támogatást a BOVA-CNC Kft Kónyon.

bojnar femipari kft

Bővebben...

1653547 641643172564262 1878461514 n

A Lorkamill Kft. 2009-ben tervezte meg beruházását Dunaalmáson: célja Anemona pálinka néven egy prémium minőségű pálinka-márka megteremtése, amely ismert és keresett terméke lesz a tatai kistérségnek és Komárom-Esztergom megyének.

Céljuk, hogy hagyományos receptúrák felhasználásával készítsenek pálinkáit. A tökéletesen érett, válogatott gyümölcsök begyűjtését követően, az érlelés, és a lepárlás során is mindenben ragaszkodnak a régi magyar tradíciókhoz. 

A CHRISTIAN CARL rendszerű főzde beruházása a Darányi Ignác Terv keretében az Európai Unió és a Magyar Állam 65 M Ft-os támogatásával 2013-ban valósult meg az NLC Tanácsadói Csoport Kft. pályázati tanácsadói közreműködésével.

 

Pálinkafőző üzem létesítésére nyert közel 84 millió forintot a Z.V.G. Kft. Kazincbarcikán.

                    SAM 0018   SAM 0021

Bővebben...

Az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap - Darányi Ignác Terv támogatásával 2013. júliusában nyílt meg a Pálos Vendégház és Borház Zalacsányban.  Az NLC Tanácsadói Csoport Kft. két részletben 17.078.140 Ft és 10.015.598 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a beruházás megvalósításához.

A vendégház a középkorban jelentős, mára elpusztult Pálos Kolostor közelében, csendes, erdei környezetben fogadja vendégeit.  

Pálos Resort rusztikus fabútorokkal berendezett szobái saját fürdőszobával rendelkeznek. Svédasztalos reggelivel, valamint közös konyhával és társalgóval is várják vendégeiket.  A Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő 5 km-re, Hévíz települése pedig 14 km-re található. Keszthely 20 km-re fekszik a Pálos Vendégháztól.

Falusi turizmus fejlesztés akár 70%-os pályázati támogatással 2017-ben - bővebben itt

 

Bővebben a vendégházról itt

Vendégértékelések itt

 

1. oldal / 2

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.