2020 02 13 09 13 44 460x307

Megvalósult Horváth Tihamér hústermékek előállításának fejlesztését célzó projektje Vindornyalakon, melyhez a Vidékfejlesztési Program keretében 19,98 millió forintos Európai Uniós és hazai támogatás volt biztosított.

A Vidékfejlesztési Program mezőgazdasági termékek feldolgozását támogató pályázatán elnyert 19 989 118 forintos vissza nem térítendő támogatása hústermékek előállításához szükséges fejlesztéshez járult hozzá. A kedvezményezett a támogatás révén megvalósuló projekt keretében 1 db Caterpillar 262D típusú univerzális minirakodó beszerzését, egy sonka érlelő kamra kialakítását továbbá egy napkollektoros rendszer kialakítását valósította meg. A támogatás mértéke a projekt teljes költségének 50%-a.

A projekt megvalósulásának helyszíne Vindornyalak, ahol Horváth Tihamér Elek egyéni vállalkozóként 2009. óta folytatja gazdálkodási tevékenységét.

A VP3-4.2.1-4.2.2-18-os kódszámú, „Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban” című pályázat célja a mezőgazdasági termelők élelmiszer-feldolgozáshoz és borászati tevékenységek kapcsolódó fejlesztéseinek támogatása, így segítve őket hozzá tevékenységük gazdaságos folytatásához. A pályázat keretében lehetőség volt a termeléshez kapcsolódó eszközök gépek, technológiai rendszerek beszerzésére, valamint a tevékenységet szolgáló épületek kivitelezése és korszerűsítése is. A támogatás összege egyéni projekt esetében az élelmiszer-feldolgozásban maximum 500 millió, a borászatban 200 millió forint lehetett, a támogatás intenzitása Pest megyében 40%-os, az ország többi részén 50%-os volt.

 

 

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.