ovi

Megemelkedett összegre, azaz 6 milliárd forint értékben munkahelyi bölcsődék létrehozásának támogatására pályázhatnak vállalkozások, nonprofit szervezetek és költségvetési szervek a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében - jelentette be Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásért felelős államtitkár. Bővebb információ és ingyenes előminősítés alább!

Bővebben...

clause 684502 960 720

A hazai és EU-s pályázatokon indulóknak minden esetben meg kell vizsgálniuk azt, hogy fennáll-e a beszerzésük során a közbeszerzési kötelezettségük. Ezzel azonban sokan nincsenek tisztában, amelynek mulasztása súlyos jogkövetkezményekkel jár – hívta fel a figyelmet Vulcz László, az OTP Hungaro-Projekt Kft. ügyvezető igazgatója a Portfolio csütörtöki Uniós Források konferenciáján.

Bővebben...

Magyar termek kicsi

Az idén 20. évfordulóját ünneplő Magyar Termék Nagydíj pályázatra 46 témakörben, mintegy 100 termék típussal lehet pályázni 2017 május 19-ig. A pályázat kiemelt támogatója a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, szakmai támogatója a Közbeszerzési Hatóság, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Nemzetgazdasági Minisztérium.

Bővebben...

Heviz kicsi

Megjelent a „Turisztikailag frekventált térségek integrált termék- és szolgáltatás fejlesztése” című, 21,4 milliárd forint értékű felhívás a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében – tájékoztatott Rákossy Balázs, az NGM európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára. A felhívás célja a turisztikailag kiemelt (frekventált) térségek fejlesztése, melynek révén megvalósulnak a hiánypótló beruházások, ugyanakkor kiszűrhetők a párhuzamos fejlesztési elképzelések

Bővebben...

2017 napelem

Az EU-Gateway Program az Európai Bizottság által finanszírozott program, melynek keretében uniós kis- és középvállalkozások ázsiai (Japán, Dél-Korea, Vietnám, Malajzia, Szingapúr, Kína, Thaiföld) piacra jutását támogató pályázatokat hirdetnek meg évente több alkalommal. A program pénzügyi és logisztikai támogatást nyújt, valamint segít a stratégiai előkészületekben és üzleti kapcsolatok felkutatásában. A kiválasztott vállalkozások részt vesznek egy felkészítő találkozón Brüsszelben, melynek keretében alapos tájékoztatást kapnak a megcélzott piacról. Ezt követően egy hetes látogatást tesznek a célországban, melynek során megismerhetik a helyi piacot, illetve a kiválasztott gazdasági szektort, és különböző programokon, kiállításokon keresztül lehetőséget kapnak a helyi partnerekkel való személyes kapcsolatfelvételre. A hazatérést követően a résztvevők segítséget kapnak a kialakított üzleti kapcsolatok fenntartásában és fejlesztésében.  Június 16-ig két programra, a Japánban és a Dél--Kelet Ázsiában (Szingapúr, Fülöp-Szigetek) 2017. szeptember-októberében szervezett 1 hetes utakra lehet jelentkezni megújló energiákkal, energiahatékonysággal kapcsolatos területen működő vállalkozásoknak.

Jelentkezés alább!

Bővebben...

  13599932 1223271287686004 8185369241140983834 n

Az EU-Gateway Program az Európai Bizottság által finanszírozott program, melynek keretében uniós kis- és középvállalkozások ázsiai (Japán, Dél-Korea, Vietnám, Malajzia, Szingapúr, Kína, Thaiföld) piacra jutását támogató pályázatokat hirdetnek meg évente több alkalommal. A program pénzügyi és logisztikai támogatást nyújt, valamint segít a stratégiai előkészületekben és üzleti kapcsolatok felkutatásában. A kiválasztott vállalkozások részt vesznek egy felkészítő találkozón Brüsszelben, melynek keretében alapos tájékoztatást kapnak a megcélzott piacról. Ezt követően egy hetes látogatást tesznek a célországban, melynek során megismerhetik a helyi piacot, illetve a kiválasztott gazdasági szektort, és különböző programokon, kiállításokon keresztül lehetőséget kapnak a helyi partnerekkel való személyes kapcsolatfelvételre. A hazatérést követően a résztvevők segítséget kapnak a kialakított üzleti kapcsolatok fenntartásában és fejlesztésében. Jelentkezés alább!

Bővebben...

13558785 1223271377685995 1003432188925270531 o  

Az EU-Gateway Program az Európai Bizottság által finanszírozott program, melynek keretében uniós kis- és középvállalkozások ázsiai (Japán, Dél-Korea, Vietnám, Malajzia, Szingapúr, Kína, Thaiföld) piacra jutását támogató pályázatokat hirdetnek meg évente több alkalommal. A program pénzügyi és logisztikai támogatást nyújt, valamint segít a stratégiai előkészületekben és üzleti kapcsolatok felkutatásában. A kiválasztott vállalkozások részt vesznek egy felkészítő találkozón Brüsszelben, melynek keretében alapos tájékoztatást kapnak a megcélzott piacról. Ezt követően egy hetes látogatást tesznek a célországban, melynek során megismerhetik a helyi piacot, illetve a kiválasztott gazdasági szektort, és különböző programokon, kiállításokon keresztül lehetőséget kapnak a helyi partnerekkel való személyes kapcsolatfelvételre. A hazatérést követően a résztvevők segítséget kapnak a kialakított üzleti kapcsolatok fenntartásában és fejlesztésében.  Márciusban a Dél-Koreában 2017. júliusában szervezett 1 hetes útra lehet jelentkezni a környezetvédelem és vízkezelés területén működő vállalkozásoknak. Jelentkezés alább!

Bővebben...

laptop 2017 kicsi

Már pályázható három infokommunikációs fejlesztéseket támogató kombinált hitelprogram, összesen 57,5 milliárd forint értékben. A felhívások keretében a digitális fejlesztést támogatják, melyre mikro-, kis- és középvállalkozások nyújthatják be kérelmeiket - ismerteti a Portfolio.

A három infokommunikációs pályázat keretösszege összesen 57,5 milliárd forint, melyre a kérelmeket 2017. március 8-tól lehet beadni.

Bővebben...

international space station

Megjelent az Európai Űrügynökség (ESA) magyarországi technológiai transzfer hálózatának első pályázata, amely a hazai kis- és középvállalkozások számára, három év alatt összesen 195 ezer euró vissza nem térítendő támogatást nyújt. A sikeresen pályázók az elnyert összegeket a technológia transzfer megvalósítása közben felmerülő költségeik finanszírozására fordíthatják. Az első pályázati fordulóhoz a pályázatok leadási határideje 2017. május 12, a maximális támogatási összeg 32500 euró.

Bővebben...

élelmiszeripar

Mindössze hét pályázat érkezett be 5,5 milliárd forint értékben február 15-e óta arra a kiírásra, amelynek révén összesen 100 milliárd forint forráshoz juthatnak az élelmiszeripari középvállalatok a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP)– írja a Portfolio és az agrárszektor.hu a kecskeméti Agrárium 2017 konferencián elhangzottak alapján.

Bővebben...

fiatal csapat

Pályázati tanácsadó irodánkba felsőfokú végzettségű pályázati asszisztenst keresünk budapesti munkavégzési helyszínre, azonnali belépési lehetőséggel. Pályázati tapasztalat és gyakorlat nem feltétel, akár pályakezdőket is alkalmazunk, intenzív képzést és 8 órás, teljes munkaidős munkaviszonyt ajánlunk.

Bővebben...

euro 2017

Nagy lendülettel ugrottak rá a vállalkozások megnyílt bő 100 milliárd forintos, hitellel kombinált, uniós pályázati konstrukcióra, de érdemes jól átgondolni, hogy pontosan mibe is vágják a fejszéjüket a cégek - írja a Portfolio. Az, hogy nagyobb részt hitelt kapnak a nyertesek, sok következménnyel jár, és az ügyintézés egy-két buktatót is rejthet. Érdemes tehát az egész folyamattal teljesen tisztában lenni, nehogy teljesíthetetlen kötelezettségekkel szembesüljön a cégvezető.

Bővebben...

 penz kicsi nagy

Sok vállalkozás szembesül azzal az elmúlt hónapokban, hogy a pályázati dömping ellenére a vissza nem térítendő támogatást kínáló pályázatokról egymás után derül ki, hogy nem megfelelőek, nem az adott cégre "szabták" a feltételeket. A pályázni tervező cégek jelentős része nem tud indulni, mert pl. kereskedelemben tevékenykedik és a felhívás feldolgozóipart támogat, vagy nem szabad vállalkozási zóna területén fejlesztene szolgáltatási tevékenységet stb.

Bővebben...

time is money 2099026 960 720 kicsi

A különösen nagyszámú támogatási kérelem beérkezésére és a rendelkezésre álló keretet meghaladó támogatási igényre hivatkozva március 7-én déli 12 órától felfüggesztésre kerül az egyik legnépszerűbb uniós vállalkozásfejlesztési pályázat.  A Portfolio.hu beszámolója és a hivatalos kormányzati adatbázis szerint már 1539 darab projektre kértek együttesen 30,5 milliárd forintnyi támogatási igényt a „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” című (GINOP-1.2.2-16 kódszámú) felhívásra.

Bővebben...

money 1005465 960 720

Kitűnő lehetőség a vissza nem térítendő pályázatokból kiszoruló, azon indulni nem tudó vállalkozásoknak a GINOP 8.3.1-16 és a VEKOP 1.2.3-16 pályázat (Budapest kivételével Pest megye), amelyek nagyon kedvező feltételekkel, vissza térítendő támogatást nyújtanak, gyakorlatilag kamat- és költségmentes 0%-os hitelkonstrukciók.  A pályázatokra a nagy népszerűség mellett még lehet igényléseket benyújtani, de várhatóan még a tavasszal kimerülhet a keret. Az igényelhető kölcsön összege a GINOP pályázat esetében minimum 1 millió Ft – maximum 600 millió Ft, a VEKOP pályázatnál 1-50 millió Ft. A saját forrás minimálisan elvárt mértéke a projekt elszámolható költségének legalább 10%-a – kivéve használt gépjármű beszerzés, ahol min. 20 % -, amelynek felhasználását a kedvezményezettnek legkésőbb az első folyósítás előtt igazolnia szükséges.  A hitelfelvevő vállalkozással kapcsolatban semmilyen időkorlátozást nem emelnek a pályázatok. Kérheti akár induló vállalkozás is az ingyenhitelt, igaz legfeljebb 150 millió forintos keretösszeggel a GINOP pályázat esetében. Ingyenes előminősítésre a cikk alján található űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. 

Bővebben...

1. oldal / 43