4248237560 602d970a71 b

Két új pályázat jelent meg: az ifjúsági és cserkész közösségek tevékenységének támogatására, valamint a másik pályázati kiírás a diaszpórában élő magyarság szervezeteit és a diaszpórában található, magyar nyelvű oktatást végző szervezeteket támogatja. Az előbbi esetében az igényelhető vissza nem térítendő támogatás minimum 500 ezer forint, maximum 1 millió forint lehet, utóbbinál a benyújtott támogatási kérelmekkel az igényelhető vissza nem térítendő támogatás minimum 500 ezer forint, maximum 2,5 millió forint lehet.

Bővebben...

flag 143157 960 720

Több mint 1,3 milliárd forintos kerettel hirdetett meg pályázatokat a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkársága a külhoni magyar közösségek támogatása, identitásuk erősítése és szülőföldön való boldogulásuk elősegítése érdekében.

Bővebben...

family 3381869 960 720

200.000.000 Ft-os keretösszeggel megjelent "A szomszédos országokban működő civil, nonprofit és egyházi szervezetek, továbbá vállalkozások családokat segítő tevékenységének támogatása" című pályázati felhívás. A nyertes pályázók családbarát munkahelyek, szolgáltatások és programok megvalósításáért 250.000 forint- 2.000.000 forint közötti vissza nem térítendő támogatásban részesülhetnek. A támogatási kérelmek benyújtására 2018.10.31-ig van lehetőség.

Bővebben...

Interior of Opera and Ballet Theatre Minsk 08

Idén a határon túli színházak és professzionális táncegyüttesek kiemelt művészeti céljainak megvalósítását összesen 57,5 millió forinttal támogatja az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Bővebben...

flag 1274924 960 720

Az idén 830 millió forinttal támogatja a kormányzat pályázat alapján a Kárpát-medencében működő külhoni magyar vállalkozókat - jelentette ki a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatorna műsorában.

Bővebben...

palóc viselet

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében kiírt pályázatok minden magyar ember érdekeit szolgálják - mondta Schanda Tamás Kolozsváron, a Pont Csoport és Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusa által szervezett szakmai fórumon a tárca közleménye szerint. 

Bővebben...

Horvátország

Hivatalosan megnyílt az Interreg V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program 2016. február 29-én. A program a határon átnyúló együttműkődés folytatásaként újabb lehetőséget nyújt a határtérség fejlesztésére. A kiírás indikatív értéke 26,5 millió euró, amely három különböző prioritást támogat: a természeti és kulturális erőforrások fenntartható hasznosítása, együttműködés, okatatás. Az első pályázati felhívás 2016. május 31-ig, közép-európai idő szerint 17.00 óráig áll nyitva, vagyis ez az egykörös kiírás beadási határideje.

Bővebben...

europa bizottsag

 

Az Európai Bizottság hatvanmillió euróval támogatja a magyar-horvát gazdasági együttműködést. Az erre vonatkozó programot a bizottság kedden ismertette honlapján.

Bővebben...

Ősszel jelennek meg a határon átnyúló súlyos és szervezett bűnözés elleni küzdelmet, az állampolgárok és a kritikus infrastruktúrák védelmét, a külső határok ellenőrzésének és védelmének megerősítését, az illegális bevándorlás kezelését, valamint a vízumeljárás fejlesztését támogató Belső Biztonsági Alap pályázati felhívásai.


Közleményben emlékeztettek: az Európai Bizottság jóváhagyta Magyarország Belső Biztonsági Alapjának többéves Nemzeti Programját, így a 2014-2020-as időszakban 61,4 millió euró Európai Uniós támogatás válik felhasználhatóvá Magyarországnak. 

A 2015 márciusában a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap keretében már jóváhagyott 24,1 millió euró támogatás megítélésével és a tagállami szinten biztosított 25 százalékos társfinanszírozással az elkövetkező hét évben összesen 33 milliárd forint értékű fejlesztés valósulhat meg Magyarországon a két alap támogatásával.

A források mielőbbi felhasználása érdekében a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap keretében a Belügyminisztérium az első felhívásait 2015. június 30-án tette közzé, mintegy 2,1 milliárd forint értékben, további mintegy 3 milliárd forint értékű pályázat kiírására 2015 második félévében kerül sor - tették hozzá.

 A Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alapot, valamint a Belső Biztonsági Alapot az Európai Unió a belügyi támogatások egységes kezelése érdekében hozta létre a 2014-2020 közötti időszakra. A Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap a közös európai menekültügyi rendszer területén szükséges fejlesztések finanszírozása, valamint az illegális migráció elleni hatékony fellépés érdekében nyújt támogatást - közölte a tárca.

Forrás: MTI

A Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 jelmondata: “Partnerséget építünk…” Küldetése, hogy javítsa a magyar-szlovák határtérség integrációját gazdasági, humán, környezetvédelmi és közlekedési szempontból. Az Európai Unió pénzügyi segítségével megkísérli elősegíteni közös helyi és térségi határon átnyúló kezdeményezések felszínre kerülését. Területi meghatározás: Budapest, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Győr-Moson-Sopron megye, Heves megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Bővebben...

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.