Közérthető, egyszerűsített pályázati felhívások e-mailben

 

2024-ben már az év elejétől jelentős pályázatok nyílnak meg, Magyarország az elsők között tette elérhetővé a Széchenyi Terv Plusz program keretében a 2021-2027-es uniós fejlesztési időszak forrásait.  Az Európai Bizottság jóváhagyta az operatív programokat 2022. decemberében.

Számos kitűnő, vissza nem térítendő támogatási lehetőség várható vállalkozások, önkormányzatok, egyházi és civil szervezetek részére.  

Jelentős számban nyílhatnak meg az elmúlt években lezárult vagy felfüggesztett vállalkozásfejlesztési és önkormányzati pályázatok, újra nagy keretekkel több száz milliárd forint értékben.  Eddig soha nem látott méretű támogatási keret érkezik a Vidékfejlesztési Programban!  Folytatódik a sikeres Magyar Falu Program.  Új felhívások jelennek meg a vállalkozások számára eszközbeszerzés, telephelyfejlesztés, energetikai beruházások terén számos programban, köztük az új RFF támogatási keretből.

A sok kiírás között nem lesz egyszerű a kiigazodás, és itt is, mint mindig, az tud majd profitálni, aki időben rendelkezik a megfelelő információval.

A pályázati felhívások és útmutatók gyakran nem közérthetően, nagy terjedelemben kerülnek megfogalmazásra, a nem gyakorlott szem elveszik a 70-100 oldalas leírásokban.  E-mailben küldött Napi Pályázati Értesítőink egyszerűsítve mutatják be a legfontosabb pályázati kiírásokat, elsősorban a "Ki, Mire, Mennyit és Mikor?" kérdésekre adnak választ.  Természetesen az összefoglalók után elérhetővé tesszük a terjedelmes pályázati útmutatókat is.

Előfizetőink már most tájékoztatást kapnak a tervezetekről, a várható konstrukciókról.  Értesüljön a 2024-es pályázati kiírásokról Ön is az elsők között!

 

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS ESETÉN 10 % KEDVEZMÉNNYEL - MEGRENDELÉS ALÁBB

 

Szolgáltatásunkat azoknak a vállalkozásoknak, mezőgazdasági termelőknek, önkormányzatoknak, civil szervezeteknek és magánszemélyeknek ajánljuk, akik szeretnének időt megtakarítani a pályázati információk felderítésében és első kézből megkapni a legfrissebb pályázati kiírásokat és az azokkal kapcsolatos dokumentációk elérhetőségét.  A pályázatokat nem szűrjük, minden felhívást elküldünk, így elősegítve, hogy olyan területekkel kapcsolatos pályázatokról is értesüljön, amelyek ötletadóként akár egy-egy új projekt kialakítását is elősegíthetik. Az e-mailek alapján - a több órás kutatómunka helyett - néhány perc alatt eldöntheti, hogy megfelel-e az adott pályázat az Ön tevékenységének vagy sem. Ha a pályázat címe felkelti az érdeklődését, akkor hozzáférést kap ahhoz a weboldal címhez vagy telefonszámhoz, ahonnan további információt szerezhet a kiírással kapcsolatban.

Hogy néz ki?


Átlagosan minden munkanapon kap egy értesítő levelet a kiírásokkal.

Tekintse meg egy korábbi minta e-mail értesítőnket itt:

NAPI PÁLYÁZATI ÉRTESÍTŐ MINTA

 

Mennyibe kerül?


Minimális befektetés mely már az első sikeresen beadott pályázat esetén sokszorosan megtérül!

A pályázatfigyelő email értesítő előfizetési díjai:

Fél évre: 14.900,- Ft.

Egy évre kedvezménnyel: 24.900,- Ft.

Egy éves kiemelt előfizetés: 49.900,- Ft.

(A fenti árak bruttó összegek, az ÁFA-t tartalmazzák.)

Az egy éves és az egy éves kiemelt előfizetést megrendelők hozzáférésést kapnak belső használatú pályázati információs anyagainkhoz, máshol nem publikált felkészítő és útmutató anyagokhoz és elsőként kapnak értesítést az elérhető pályázati felhívás tervezetekről.

Az egy éves kiemelt előfizetést megrendelők ezen felül további szolgáltatásokat kapnak:

  • az előfizetési díjuk pályázatírási megbízás esetén teljes összegben beszámításra kerül a pályázatírási díjba
  • ingyenes, személyes/telefonos/írásos pályázati konzultációs lehetőséget biztosítunk számukra
  • személyre szabott éves pályázati profil kialakításának lehetősége szakértőinkkel

Havonta átlagosan 80-100 db pályázati kiírást ismerhet meg. Egy munkanapra lebontva éves előfizetésnél ez 68 forint. Ezért az összegért Ön hozzájut a hazánkban megjelenő - szinte minden: elsősorban vállalkozásfejlesztési, mezőgazdasági és vidékfejlesztési valamint civil - pályázati kiíráshoz.


Hogyan lehet megrendelni?

BANKKÁRTYÁS FIZETÉSSEL 10 % KEDVEZMÉNNYEL

A szolgáltatást a fizetéssel egyidőben, azonnal indítjuk, e-számlánkat e-mailben küldjük el a megadott címre.  Kérjük ellenőrízze, hogy helyes, működő e-mail címet adott e meg, mert ide fogja kapni a visszaigazolásunkat és a megrendelt értesítő leveleket is.

Megrendeléshez töltse ki a lenti űrlapot. Az űrlap kitöltését követően elküldjük Önnek e-mailben a számlánkat.  

A szolgáltatás az átutalás megérkezését követően indul.

 

Megrendelés - Napi Pályázati Értesítő

Kérjük ellenőrízze, hogy helyes, működő e-mail címet ad e meg, mert ide fogja kapni a visszaigazolásunkat és a megrendelt értesítő leveleket is. Köszönjük!

*Kötelezően kitöltendő!

Megrendelő neve: *
(Vezetéknév, keresztnév)
 
Számlázási név:
(Cégnév)
 
 
Számlázási cím: *
(Irányítószám, város, utca, házszám)
 
 
Adószám:
 
 
Telefonszám:
 
 
E-mail: *
 
 
Választott előfizetési csomag átutalással:
 
Választott előfizetési csomag bankkártyás fizetéssel, 10% kedvezménnyel:
 
Promóciós kód, ha van:
 
 

 

További információkért keressen bennünket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A szolgáltatást az NLC Tanácsadói Csoport Kft. és a Pályázati Hírek Szerkesztőség biztosítja.

Kapcsolat: 
 
NLC Tanácsadói Csoport Kft.
 
1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 18.
 
Telefon: (+36) 1-700-4410, Fax: (+36) 1-700-4610
 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.