historic 1819606 960 720Pályázatot indít februárban az Agrárminisztérium az alföldi tanyás térségek fenntartható, a komplex vidékfejlesztéshez illeszkedő fejlődésének elősegítése érdekében.  Cél a tanyán élők támogatása: tanyagazdaság indítás, kiépítés esetén, valamint a már meglévő tanyai gazdaságok támogatása, gazdálkodási feltételeik megerősítésére. 

Bővebben...

analog 2915739 640

Megjelent a falusi kisboltok támogatásának részletszabályait tartalmazó rendelet a Magyar Közlönyben.  A kormány célja a kistelepülések népességmegtartó erejének növelése, a falvakban élők életszínvonalának emelése és a helyi gazdaság élénkítése. 

Bővebben...

analog 2915739 640

Ettől az évtől a falusi kisboltok működését, fejlesztését, valamint a korábban bezárt egységek újranyitását is támogatja a kormány a Magyar Falu Programban - jelentette be a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos 2021.02.06-án a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Beregsurányban. 

Bővebben...

village 2306592 960 720

A Digitális Falu Program célja a kistelepülések vonzerejének és élhetőségének javítása digitális megoldásokkal. A program konkrét és kézzel fogható termékekkel, szolgáltatásokkal kezeli majd a vidéket érintő kihívásokat, annak érdekében, hogy tovább növelje a magyar falvak megtartó erejét és az ott élők életszínvonalát - tudósít az MTI.

templom 1280720 960 720

Megjelentek a jövő évi egyházi támogatási felhívások, amelyek elsősorban kistelepüléseken lévő templomok külső felújítását célozzák. A támogatás keretében akár 15 millió forint 100%-os támogatás is igényelhető.  Regisztráljon előminősítésre alább!

Bővebben...

kopacs 1980296 640

A Magyar Falu Program keretében jelenleg a történelmi egyházak közösségi tér kialakítására, felújítására, valamint közösségszervező bértámogatására van lehetőség támogatási kérelmet benyújtani összesen mintegy 32 millió Ft értékben május 22-ig 5000 fő alatti településeken.  A közösségi terek mellett hamarosan újra várható egyházközségek részére gépjármű, illetve busz beszerzésére irányuló, szintén 100%-os támogatás!

Bővebben...

village 2306592 960 720

A Magyar Falu Program a járványügyi helyzet és a kialakuló gazdasági válság ellenére folytatódik 2020-ban jelentős pénzügyi kerettel.  A 2020 tavaszán lesújtó világméretű járvány sokkolta világot, az önkormányzatoknál számos elvonás és bevétel kiesés jelentkezik. Tudjuk, hogy megszorítások vannak és lesznek.  Lehet e, szabad e beruházásokban gondolkodni jelenleg?  Nemcsak, lehet, hanem kell is.   

Bővebben...

UTEPITES 2016

Önkormányzati tulajdonban lévő utak, hidak építésére, felújítására, valamint járdák építésének és felújításának anyagtámogatására nyújthatják be pályázataikat az 5000 fő, vagy ez alatti állandó lakossal rendelkező helyi önkormányzatok vagy önkormányzati társulások május 8-ig. Az utak, hidak esetén maximálisan igényelhető támogatási összeg 30 millió forint, a járdák esetén 5 millió Ft. 

Bővebben...

falu 2

A támogatott tevékenység időtartama a veszélyhelyzet időtartamával megegyező mértékben meghosszabbodik. A jogszabályi rendelkezések nem vonatkoznak a jelenleg kiírt pályázatok benyújtási határidejének módosítására! 

Bővebben...

jelentés

A járványügyi helyzetre való tekintettel a VP Irányító Hatósága számos könnyítést vezetett be, melyről elektronikus levélben tájékoztatta a pályázókat.  Három hónappal meghosszabbodik a projektek mérföldköveinek és megvalósíthatóságának határideje, a záró elszámolás véghatárideje. A kedvezményezett közreműködését igénylő helyszíni vizsgálatokra nem kerül sor, a jogszabály által előírt engedélyezési eljáráshoz kötött cselekmények esetén pedig elegendő az eljárás megindításának igazolása a kifizetésekhez. 

Bővebben...

Tanya

A kérelmek benyújtásának módosult határideje: 2021. április 06. A felhívás keretén belül igényelhető támogatás tanyák háztartási léptékű villamos energia és vízellátás, valamint szennyvízkezelési fejlesztésére két célterület szerint magánszemélyek, illetve önkormányzatok számára. Az igényelhető maximális támogatási összeg magánszemélyeknek 6,2 millió Ft, önkormányzatoknak 50 millió Ft, maximum 95%-os támogatási intenzitás mellett. 

Bővebben...

orvosi szolgálati lakás

A pályázatok benyújtására 2020. március 25. napjától folyamatosan van lehetőség az 5000 fő alatti települési önkormányzatok számára. A kiírás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg: 3 milliárd Ft. Az igényelhető támogatás mértékének alsó és felső határa nem került meghatározásra. 

Bővebben...

falusivarsany 800x530 kicsi

Akár 1,5 millió forintos vissza nem térítendő támogatás igényelhető a Népi Építészeti Programhoz kapcsolódó szakmai előkészítésre. A kérelmek benyújtására február 20-ig van lehetőség. 

Bővebben...

bolt

A napi.hu értesülései szerint hamarosan újabb kistelepüléseket érintő pályázati indulhat el.  A támogatás a Magyar Falu programmal összhangban a kistelepülések fejlesztését és népességmegtartó erejét segítené elő az áruházak bezárásának elkerülésével.  A támogatás célja, hogy pénzügyi segítséget nyújtson a kistelepüléseken működő élelmiszerboltoknak a működési költségek kitermelésében és az üzletek modernizálásában.  

Bővebben...

tanya 4142342 960 720

Költségvetési forrásokból, illetve uniós támogatásból jelentős összeget fordít a kormány a tanyákon lakók életminőségének javítására - jelentette ki Kis Miklós, az Agrárminisztérium agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára. A falu- és tanyagondnoki szolgálatok elindulásának harmincadik évfordulója alkalmából rendezett konferencián elmondta, a kormány 2011 óta minden évben meghirdeti a tanyafejlesztési programot, erre 2013 óta 724 településről, az egész Alföld területéről pályázhatnak.

Bővebben...

1. oldal / 24

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.