solar photovoltaic renewable solar energy thumbnailAz Év Digitális Faluja címre augusztus 20-ig, a digitális innovációkat alkalmazó - 5000 fő alatti – magyarországi települések pályázhatnak négy kategóriában.

Bővebben...

orchard 1872997 640

Minden eddiginél nagyobb kerettel megjelent a 2021. évi Zártkerti Program pályázati felhívása, melyre önkormányzatok nyújthatnak be támogatási kérelmet. Támogatás igényelhető útfelújításra, vízvételi hely kialakítására, villamoshálózat kiépítésre, vadgazdálkodás fejlesztésére és területrendezésre.  A pályázat keretösszege 5 milliárd forint.

Bővebben...

girl 4584714 640

A Balaton Fejlesztési Tanács pályázatot hirdetett a Balaton Kiemelt Üdülőkörzetben található települések klímaváltozás mérséklését és a klímaváltozáshoz való alkalmazkodást elősegítő beruházásaira, ahol lehetőség nyílik akár 40 millió forintos támogatás igénylésére, 60-100% intenzitás mellett. 

Bővebben...

road 2562568 640

A települések és a munkahelyek méretük, jellegük szerint négy-négy kategóriában indulhatnak az idei kiírásokon augusztus közepéig lehet jelentkezni a kerékpárosbarát pályázatokra, az eredményhirdetés ősszel várható. 

Bővebben...

Roger H Goun 1024x768

Szombaton megnyílt a Magyar Falu Program - Felelős állattartás elősegítése című pályázati felülete, melynek keretében kutyák és macskák ivartalanítására, veszettség elleni védőoltására és chip-pel (transzponderrel) való megjelölésére pályázatot nyújthatnak be a kistelepülések önkormányzatai.

Bővebben...

2019 05 16 15 01 16 1200x800

Megjelent a "KEHOP-2.1.11 Felhívás víziközmű hálózatok átalakítására, hatékonyságnövelő fejlesztésére, víziközmű rendszerek műszaki állapotának felmérésére, problémák feltárására" című pályázat társadalmi egyeztetésre, melynek keretében a Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft és a víziközmű szolgáltató és/vagy a Nemzeti Vízművek Zártkörűen működő Részvénytársaság konzorciuma, meghatározott feltételek mellett önkormányzatok konzorciuma és víziközmű-szolgáltató konzorciuma nyújthat be pályázatot. 

Bővebben...

utepites 2

Megjelent a "Külterületi helyi közutak fejlesztése" elnevezésű pályázat, amely keretében akár 300 millió forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vidéki térségben működő önkormányzatok és önkormányzati társulások, 95 %-os támogatási intenzitással

Bővebben...

water pipe 2852047 640

Kiírásra került a Belügyminisztérium lakossági víz- és csatornaszolgáltatás támogatására szolgáló pályázata. A pályázat keretében települési önkormányzat nyújthat be támogatási kérelmet ivóvízellátás, szennyvízelvezetés és -tisztítás szolgáltatás támogatására és az egészséges ivóvíz ellátás alternatív megoldásainak támogatására. A pályázat keretösszege 4,5 milliárd Ft.

Bővebben...

friends 1149841 960 720

Június közepétől a Magyar Falu Program keretében kutyák és macskák ivartalanítására, veszettség elleni védőoltására és chip-pel (transzponderrel való) megjelölésére pályázatot nyújthatnak be a kistelepülések önkormányzatai. 

Bővebben...

cobblestones 2833993 1280Megjelent a Magyar Falu Program „Önkormányzati járdaépítés/felújítás anyagtámogatása” című pályázati felhívása, az 5000 fő alatti települések önkormányzatai tudnak pályázni új járda építéséhez, vagy régi járda felújításához szükséges anyagbeszerzésre. A pályázat keretösszege 1 milliárd Ft és a maximálisan igényelhető támogatási összeg 5 millió Ft. 

 

Bővebben...

tractor 1876024 640

Megjelent a Magyar Falu Program „Kommunális eszköz beszerzése” című pályázati felhívása, az 5000 fő alatti települések önkormányzatai tudnak pályázni olyan új eszközök, gépek, munkagépek beszerzésére, amelyek hozzájárulnak a belterületi közterületek megfelelő karbantartásához, közparkok, járdák, járda melletti zöldterületek, emlékhelyek fenntartásához, gondozásához, a településtisztasági szolgáltatásokhoz, valamint a köztisztasági szolgáltatásokhoz.  

Bővebben...

volkswagen multivan panamericana small2 fill 590x378

Megjelent a Magyar Falu Program „Tanya- és falugondnoki buszok beszerzése” című pályázati felhívása, az 5000 fő alatti települések önkormányzatai tudnak pályázni új gépjármű beszerzésre a falu vagy tanyagondnoki szolgáltatás ellátásához. A pályázat keretösszege 3 milliárd Ft és a maximálisan igényelhető támogatási összeg 15 millió Ft.

Bővebben...

 

medical 563427 640

Megjelent a Magyar Falu Program újabb kiírása, melynek keretében az 5000 fő alatti települések önkormányzatai pályázhatnak orvosi eszközök beszerzésére 2 millió Ft értékben.

Bővebben...

lets colour2Tizedik alkalommal hirdetik meg idén a Let’s Colour Településszépítő Egyesület pályázatát, melynek keretében 800 négyzetméter kültéri vagy beltéri falfelület kifestésére elegendő festéket lehet megnyerni.  

Bővebben...

hyla 01

Az elhúzódó COVID-19 járvány kapcsán a jelenlegi statisztikák sajnos nem arra engednek következtetni, hogy rövidesen véget ér az 1 éve tartó nehéz időszak. A kistelepülések esetén, ahol eleve hiányosabb az infrastrukturális és eszközellátottság, kiemelt szerepe van a közintézmények és a lakosok védelmének. A járvány kezelésének leghatékonyabb eszköze a védekezés, a fertőtlenítés. A 2021. áprilisi pályázatokon 100%-os támogatással lehet majd beszerezni egy innovatív eszközt, mely segíti az önkormányzatok munkáját ebben. 

Bővebben...

1. oldal / 31

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.