water pipe 2852047 640

Kiírásra került a Belügyminisztérium lakossági víz- és csatornaszolgáltatás támogatására szolgáló pályázata. A pályázat keretében települési önkormányzat nyújthat be támogatási kérelmet ivóvízellátás, szennyvízelvezetés és -tisztítás szolgáltatás támogatására és az egészséges ivóvíz ellátás alternatív megoldásainak támogatására. A pályázat keretösszege 4,5 milliárd Ft.

Bővebben...

friends 1149841 960 720

Június közepétől a Magyar Falu Program keretében kutyák és macskák ivartalanítására, veszettség elleni védőoltására és chip-pel (transzponderrel való) megjelölésére pályázatot nyújthatnak be a kistelepülések önkormányzatai. 

Bővebben...

cobblestones 2833993 1280Megjelent a Magyar Falu Program „Önkormányzati járdaépítés/felújítás anyagtámogatása” című pályázati felhívása, az 5000 fő alatti települések önkormányzatai tudnak pályázni új járda építéséhez, vagy régi járda felújításához szükséges anyagbeszerzésre. A pályázat keretösszege 1 milliárd Ft és a maximálisan igényelhető támogatási összeg 5 millió Ft. 

 

Bővebben...

tractor 1876024 640

Megjelent a Magyar Falu Program „Kommunális eszköz beszerzése” című pályázati felhívása, az 5000 fő alatti települések önkormányzatai tudnak pályázni olyan új eszközök, gépek, munkagépek beszerzésére, amelyek hozzájárulnak a belterületi közterületek megfelelő karbantartásához, közparkok, járdák, járda melletti zöldterületek, emlékhelyek fenntartásához, gondozásához, a településtisztasági szolgáltatásokhoz, valamint a köztisztasági szolgáltatásokhoz.  

Bővebben...

volkswagen multivan panamericana small2 fill 590x378

Megjelent a Magyar Falu Program „Tanya- és falugondnoki buszok beszerzése” című pályázati felhívása, az 5000 fő alatti települések önkormányzatai tudnak pályázni új gépjármű beszerzésre a falu vagy tanyagondnoki szolgáltatás ellátásához. A pályázat keretösszege 3 milliárd Ft és a maximálisan igényelhető támogatási összeg 15 millió Ft.

Bővebben...

 

medical 563427 640

Megjelent a Magyar Falu Program újabb kiírása, melynek keretében az 5000 fő alatti települések önkormányzatai pályázhatnak orvosi eszközök beszerzésére 2 millió Ft értékben.

Bővebben...

lets colour2Tizedik alkalommal hirdetik meg idén a Let’s Colour Településszépítő Egyesület pályázatát, melynek keretében 800 négyzetméter kültéri vagy beltéri falfelület kifestésére elegendő festéket lehet megnyerni.  

Bővebben...

hyla 01

Az elhúzódó COVID-19 járvány kapcsán a jelenlegi statisztikák sajnos nem arra engednek következtetni, hogy rövidesen véget ér az 1 éve tartó nehéz időszak. A kistelepülések esetén, ahol eleve hiányosabb az infrastrukturális és eszközellátottság, kiemelt szerepe van a közintézmények és a lakosok védelmének. A járvány kezelésének leghatékonyabb eszköze a védekezés, a fertőtlenítés. A 2021. áprilisi pályázatokon 100%-os támogatással lehet majd beszerezni egy innovatív eszközt, mely segíti az önkormányzatok munkáját ebben. 

Bővebben...

Mohács komp 2

Megjelent az Innovációs és Technológiai Minisztérium önkormányzati pályázata kompok, révek fenntartásának, felújításának támogatására, a pályázat keretösszege 390 millió Ft, melynek kimerüléséig lehet támogatási kérelmet benyújtani.

Bővebben...

temetőmfp fill 272x181Megjelent az idei év következő önkormányzati felhívása a Magyar Falu Program keretében, amely lehetőséget biztosít az 5000 fős, és ez alatti állandó lakosságszámú településeken működő önkormányzatok számára fenntartásukban és tulajdonukban álló temetők infrastrukturális fejlesztésére. 

Bővebben...

AdobeStock 180075736 

A Magyar Falu Program keretében megjelent az óvodai és közterületi játszóterek felújítását, fejlesztését támogató felhívás.  5000 fő alatti települések önkormányzatai pályázhatnak a támogatásra. 

Bővebben...

road 61904 960 720Megjelent a Magyar Falu Program keretében az "Út, híd, kerékpárforgalmi létesítmény építése/felújítása" című alprogram, amely keretében a kistelepülésről ingázók és a kistelepülésen kikapcsolódni vágyók körülményeit kívánják önkormányzati támogatással javítani 20 milliárd forintos keretösszegből. 

Bővebben...

village house folk architect farm preview

"Közösségszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatása" címmel jelent meg az idei év második pályázati felhívása a Magyar Falu Program keretében. Támogatási kérelmet önkormányzatok nyújthatnak be eszközbeszerzésre és bértámogatásra a közösségszervező vonatkozásában. 

Bővebben...

Hollókő Kossuth 74

Megjelent a Magyar Falu Program keretében az "Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése" című pályázati kiírás, melynek keretében az önkormányzatok faluházak fejlesztésére, szolgálati lakások felújítására és kialakítására, orvosi rendelők fejlesztésére, óvodaépületek korszerűsítésére, illetve építésére, továbbá közösségi intézmények építésére és felújítására kaphatnak támogatást.

Bővebben...

3804091095 0f80db34f2 b

Hétfőtől elérhetőek a Magyar Falu program 2021-es pályázati kiírásai önkormányzati ingatlanok fejlesztésére és közösségi programokhoz kapcsolódó támogatásokra.

Bővebben...

1. oldal / 31

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.