girl 3718537 960 720 small2

A Fúzió Ösztöndíj Program a felsőoktatásban résztvevő, polgári értékeket valló fiataloknak ad lehetőséget saját véleményük, gondolataik kifejtésére az offline és az online térben egyaránt.  A programra alapszakos, 18 és 25 év közötti hallgatók jelenkezését várják, a támogatás összege: nettó 60.000 Ft/hónap.

Bővebben...

ovi

A MOL Gyermekgyógyító Program olyan nonprofit szervezeteket támogat, amelyek krónikus betegségben szenvedő, fogyatékkal élő gyerekek, vagy a lelki egészség szempontjából rizikócsoportba sorolható gyermekek és serdülők pszicho-szociális rehabilitációjával foglalkoznak. A pályázat keretében a szervezetek élmény- és művészetterápiás programjaikhoz nyerhetnek támogatást. 

Bővebben...

book 4007822 960 720

A TINTA Könyvkiadó pályázatot ír ki iskolai és közkönyvtárak bővítésére, könyv- és szótárállományuk gyarapítására 50%-os kedvezményes pályázati áron. A pályázat célja a magyar könyvtárak ellátása a magyar nyelv új, korszerű szótáraival. 

Bővebben...

Táncos

A hazai és a külhoni nemzeti értékek, hungarikumok népszerűsítésének támogatására, valamint a Kárpát-medencei hagyományos öltözet-kultúra továbbörökítésére megjelent az idei évi hungarikum pályázat. Mindkét célterületnél működési támogatásnak nem minősülő, egyszeri, vissza nem térítendő támogatás jár.

Bővebben...

Biking

Szeptember 1-ig jelentkezhetnek az intézmények és programszervezők az Év ökoturisztikai élménye című, pénteken meghirdetett pályázatra. A nyertes Az év ökoturisztikai élménye címet fogja viselni.

Bővebben...

sport 3417597 960 720

Megjelent a Fővárosi Önkormányzat budapesti sportegyesületek szabadidős tevékenységét támogató felhívása, amelyre sportegyesületek pályázhatnak. A pályázat keretében minimum 150 ezer Ft, maximum 500 ezer Ft vissza nem térítendő támogatást lehet igényelni.

Bővebben...

COLA

 

Többek előtt nyílik meg és új képzési helyszínekkel bővül a Coca-Cola Magyarország #énjövőm programja. A 18-30 év közötti fiatalok munkaerőpiaci felzárkóztatásával foglalkozó kezdeményezést 2019-ben már közösen folytatja a Coca-Cola HBC és a The Coca-Cola Company magyarországi leányvállalata, a fiatal nők és a hátrányos helyzetűek képzését is fókuszba állítva.

Bővebben...

library 488690 960 720 small

A TINTA Könyvkiadó pályázatot ír ki könyvtárak bővítésére, könyv- és szótárállományuk gyarapítására 50%-os kedvezményes pályázati áron. A pályázat célja a könyvtárak ellátása a magyar nyelv új, korszerű szótáraival, kézikönyveivel.

Bővebben...

light bulbs 1125016 340

A Magyar Világítástechnikáért Alapítvány felhívása a magyar világítástechnikai szakemberek nemzetközi kapcsolatainak bővítését célzó szakmai konferenciákon való részvétel támogatása. A legjobbnak minősített pályázót a Magyar Világítástechnikáért Alapítvány egyszeri támogatásban részesíti, mely felhasználható a publikáció valamely nemzetközi szakmai médiumban való megjelenítésére, illetve valamely nemzetközi szakkonferencián való bemutatására.

Bővebben...

Ghozt Tramp Business Communication Duplicat model

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete által meghirdetett programsorozat a civil szerveztek számára indít egy aktív kommunikációs képzést azzal a szándékkal, hogy segítse a civileket abban, hogy hogyan tudnak kommunikálni kifelé a média világában.

Bővebben...

grandparents 1131890 960 720

A Vodafone Magyarország Alapítvány a Magyar Adományozói Fórum közreműködésével első alkalommal hirdeti meg Vodafone Digitális Díj című pályázatát, melynek célja a digitálisan innovatív gondolkodású személyek és szervezetek ösztönzése és elismerése. Digitális Gyerekek, Digitális Család és Digitális Non-profit Szervezetek kategóriákban 2019. február 15–ig van lehetőség pályázatot benyújtani.

Bővebben...

computer 1149148 960 720

Az Invitech 2010-ben azzal a céllal hozta létre az InnoMax Díjat, hogy felhívja a figyelmet a kreatív, innovatív, a gyorsan változó piaci körülmények között is helytálló cégekre. A pályázatra civil szervezetek jelentkezését várják négy témakörben, jövő tavasztól azonban új kategóriában a kistelepülések is pályázhatnak olyan ötletekkel, amelyek javítják lakosságmegtartó képességüket.

Bővebben...

startup 594091 960 720

A Pénzügyminisztérium negyvenmillió forinttal támogatja a lakosság pénzügyi tudatosságának fejlesztése érdekében végzett tevékenységet. A támogatási kérelmeket szövetségek, alapítványok, egyesületek, nonprofit gazdasági társaságok nyújthatják be 2018. december 20-ig.

Bővebben...

meeting business 936059 960 720

Az Európa a polgárokért program célja az Európai Unió történelméről, sokszínűségéről információ nyújtása, ezzel együtt az európai polgárság erősítése, valamint az állampolgárok polgári és demokratikus részvételének javítása, az aktív szerepvállalás ösztönzése. A Kreatív Európa Program két fő célkitűzése, hogy biztosítsa, fejlessze és terjessze a kulturális és nyelvi sokszínűséget és Európa kulturális örökségét, valamint megerősítse az európai kulturális és kreatív szektor versenyképességét. A pályázók lehetnek állami és civil szervezetek, melyek minél több, különböző országbeli partnerséget kialakító projekt megvalósításához igényelhetnek támogatást.

Bővebben...

misery 1343805 960 720

A pályázati felhívás keretén belül egyházi jogi személyek nyújthatnak be hitéleti, illetve közösségi célú beruházásokra, épületfelújításra, valamint közösségi célú programok megvalósítására. Az igénybejelentések benyújtásának határideje: 2018. november 30.

Bővebben...

1. oldal / 6

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.