hungarian g37a959c2a 640

Május 22-től akár 3 millió forintra lehet pályázni a nemzeti értékek és hungarikumok népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatásárára kiírt pályázat keretében.

Bővebben...

KHgyogyvarazs muszer 1 2 1

A K&H gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázat keretében a kórházak, mentőszolgálatok, gyermekháziorvosok, vegyes praxisú háziorvosok és védőnői szolgálatok április 5-ig pályázhatnak gyerekgyógyászati eszközök és berendezések beszerzésének támogatására.

Bővebben...

paper g1b2eb0ffe 640

A VPI Beton meghirdette első Call for Designers programját BA/BSc diplomával rendelkező terméktervezők, szobrászok, építészek, tájépítészek vagy formatervezők számára.

Bővebben...

brushes ge5c288c2f 640

A Víz'P'Art Közalapítvány tizenkettedik alkalommal hirdeti meg a Szabó Dezső festőművész (1888. december 12. - 1971. március 4.) emlékére létrejött művészeti alapból létrehozott: Szabó Dezső Művészeti Ösztöndíjat.

Bővebben...

teamwork 3213924 640

Megjelent a NEAO-KP-1-2023 jelű „Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2023.” című és a NEAG-KP-1-2023 jelű Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2023.” című pályázat.

Bővebben...

animal gc33648aa6 640Megjelent a tervezete a Hivatásos Vadász Eszközbeszerzési Program pályázatának, amely keretében civil szervezetek hivatásos vadászai nyerhetnek - hivatásos vadászonként bruttó 200 ezer - forint támogatást 2023. február 28-áig, felszerelésének beszerzésére. 

Bővebben...

doctor 1461911687BZxA Teva Gyógyszergyár Zrt. pályázatot hirdet, hogy megtalálja és elismerje azokat az értékteremtő egészségügyi kezdeményezéseket, amelyek önzetlen segítségnyújtásukkal jelentősen hozzájárulnak a betegek életminőségének javításához. 

Bővebben...

dog g9778efa3c 640A civil állatvédő szervezetek támogatására 500 millió forint keretösszegű pályázat áll rendelkezésre működési költségre, ivartalanításra, állategészségügyi szolgáltatásra és férőhelybővítésre – mondta a Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos kedden Budapesten sajtótájékoztatón. 

Bővebben...

fiatalok biciklin kicsi

Ötven-hatvan szervező nyerhet akár félmillió forint vissza nem térítendő forrást a környezetbarát, egészséges közlekedési módot népszerűsítő túrák megrendezéséhez, azután, hogy a határmenti térségek kulturális, történelmi, építészeti és természetvédelmi értékeinek megismertetését is szolgáló kezdeményezés a járványhelyzet miatt tavaly és tavalyelőtt szünetelt.  

Bővebben...

solar system 2939560 1280

Folyamatban van a lakosságnak szóló napelemes pályázat negyedik szakasza, amelyben Budapest és Pest megye lakói igényelhetnek támogatást napelemes rendszerek és akkumulátor telepítéséhez, a nyílászárók cseréjéhez, a fűtés korszerűsítéséhez. 

Bővebben...

MFP

Megjelentek a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében 2022. évben meghirdetett "civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása" nevű alprogram pályázati kiírásai. 

Bővebben...

unity g116411fd7 640

Megjelentek a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2022-es pályázati kiírásai civil szervezetek részére  - jelentette be a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára Budapesten sajtótájékoztatón.

Bővebben...

electric car 1458836 640

Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság pályázati kiírást tesz közzé  új, a pályázat benyújtását megelőzően forgalomba még nem helyezett, tisztán elektromos személygépkocsik megvásárlásának támogatására.

Bővebben...

Hungary Ócsa a Tájház 04

Április 30-án kiírásra került a Népi Építészeti Program Tájházak fejlesztése pályázati felhívása, a felhívás keretében szakmai előkészítésre és épületfelújításra lehet támogatási kérelmet beadni. Pályázatot adhatnak be tájház népi építészeti emlékek természetes és jogi személy tulajdonosai, vagyonkezelői és használói.

Bővebben...

flag 1274924 1280

Hat területen támogatja a külhoni magyar szervezeteket a nemzetpolitikáért felelős államtitkárság új pályázati kiírása, amely kedden jelent meg Nemzeti Újrakezdés Program néven - jelentette be a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára sajtótájékoztatón, Budapesten.

Bővebben...

1. oldal / 10

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.