lion 3317670 640

Az Agrárminisztérium szakmai támogatásával a Magyar Állatkertek Szövetsége (MÁSZ) létrehozott egy - a szövetség tagjainak felajánlásaiból visszatérítendő támogatás alapjául szolgáló - több millió forint értékű pénzügyi keretet, melyet az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) egy ugyanolyan összegű, vissza nem térítendő kormányzati támogatással növel.

Bővebben...

library 488690 640

A TINTA Könyvkiadó, mint a magyar egynyelvű szótárak legnagyobb kiadója, pályázatot ír ki, hogy a magyar közoktatásban széles körben elérhetőek legyenek elérhetőek a magyar nyelv mai állapotát leíró új szótárak.

Bővebben...

letöltés

Ismét pályázhatnak a társasházak és a lakásszövetkezetek az OTP Business összesen 15 millió forintos vissza nem térítendő támogatására. A pályázatok beadásának határideje május 30. 

Bővebben...

Agriculture in Volgograd Oblast 002

Az Agrárminisztérium pályázatot hirdetett agrárágazati civil szervezetknek, hogy támogassa azok szakmai tevékenységét és a felmerülő költségeiket. A pályázat keretösszege 40 millió forint.

Bővebben...

ungarn 4106143 640

A hazai és a külhoni nemzeti értékek, hungarikumok népszerűsítésének támogatására; települési, tájegységi értéktárak létrehozásának segítésére; valamint a Kárpát-medencei hagyományos öltözet-kultúra továbbörökítésére megjelent az idei évi hungarikum pályázat 930 millió Ft keretösszeggel. 

Bővebben...

environmental protection 3341942 640

Az Agrárminisztérium ebben az évben is meghirdeti a civil feladatvállalást segítő Zöld Forrás pályázatot. Támogatási igényt közhasznú környezet- vagy természetvédelmi célú társadalmi szervezetek nyújthatnak be a Nemzeti Környezetvédelmi Programhoz (NKP) illeszkedő, annak megvalósítását elősegítő projektterveikre. A Zöld Forrás pályázat keretösszege 70 millió forint. Egy pályázó legalább 800 ezer, legfeljebb 3 millió forint összegre pályázhat.

Bővebben...

lego blocks 2458575 960 720

Pályázatot hirdet a Lego Hungária Kft. és a MOME, az Alkosd újra a világod! című kreatív megmérettetésre rendhagyó módon nem gyerekek, hanem felnőttek jelentkezését várják az illetékesek. 

Bővebben...

writer

Nyílt pályázatot hirdet alkotók és előadóművészek támogatására, valamint könyv- és folyóirat-kiadók terveinek megvalósítására, támogatására a Magyar Művészeti Akadémia (MMA). A támogatási igények február 23-ig nyújthatók be. 

Bővebben...

architecture 1857175 640

Január 29-én jelenik meg aNépi Építészeti Program új pályázata, melynek keretében szakmai előkészítésre lehet pályázni. A pályázat lebonyolító szervezete a Teleki László Alapítvány.

Bővebben...

digital marketing 1433427 640

A Google meghirdetette a közép- és kelet-európai régió országainak szóló Google.org Impact Challenge című programját, melynek keretében a digitális felzárkóztatásért, illetve az inkluzív gazdasági növekedés elősegítéséért kaphatnak támogatást non-profit, for-profit és oktatási intézmények.

Bővebben...

letöltés

A Víz'P'Art Közalapítvány tizedik alkalommal hirdeti meg a Szabó Dezső festőművész (1888. december 12. - 1971. március 4.) emlékére létrejött művészeti alap hozamaiból, és egyéb egyedi támogatásokból létrehozott: Szabó Dezső Művészeti Ösztöndíjat. 

Bővebben...

deer 1206934 960 720

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium az illegális hulladéklerakók felszámolása érdekében nyilvános pályázati felhívást tett közzé civil szervezetek, gazdálkodó szervezetek, egyházi jogi személyek és illegális hulladéklerakással érintett ingatlantulajdonosok számára.

Bővebben...

e bike 2021

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közleménye alapján újra lehet pályázni elektromos kerékpárok kedvezményes vásárlására. Az elektromos rásegítésű kerékpárok megvásárlását támogató kiírás második körében január 4-8. között várják a pályázatokat.   

Bővebben...

solar

Ideiglenesen szüneteltetésre kerül a kölcsönkérelmek beadási lehetősége a „GINOP-8.4.1/A-17 Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel” című hitelprogram esetében. 

Bővebben...

ebike 635553 340

2020. október 30-ától, péntektől elérhető az elektromos rásegítésű kerékpárok vásárlását támogató, 1 milliárd forint keretösszegű pályázat. 

Bővebben...

1. oldal / 9

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.