paper g1b2eb0ffe 640

A VPI Beton meghirdette első Call for Designers programját BA/BSc diplomával rendelkező terméktervezők, szobrászok, építészek, tájépítészek vagy formatervezők számára.

A VPI Kft. új termékfejlesztési program indítását határozta el, Call for Designers címmel. A program célja külső tervezők bevonása a VPI termékfejlesztésébe, új ötletek és formavilágok felkutatása és alkalmazása a VPI jövőbeli termékeiben.

A program nyílt, arra legalább BSc/BA diplomáva rendelkező formatervező, építész, tájépítész, terméktervező, tárgyalkotó vagy szobrász pályázó jelentkezhet. Csoportos vagy céges jelentkezés egy pályázónak minősül.

A program 3 fordulóból áll:

1. jelentkezés online felületen

  • A formatervező, építész, tájépítész, terméktervező, tárgyalkotó vagy szobrász területen legalább BA/BSc diplomával rendelkező pályázók a VPI Beton honlapján elérhető űrlapon tudnak jelentkezni portfólió és motivációs levél feltöltésével.

2. sketch phase

  • A jelentkezők közül szakmai zsűri választja ki azokat a tervezőket, akik bejutnak a második fordulóba. Az így kiválasztott tervezőkkel koncepcióterv kidolgozására a VPI szerződést ajánl. A feladat egy termék vagy termékcsalád koncepciójának megalkotása, megadott brief alapján. A tervezés során konzultációs lehetőség biztosított.

3. termékfejlesztés

  • A beadott koncepciók közül a zsűri választja ki azokat, amelyek bejutnak a harmadik, termékfejlesztési fordulóba. Az ebbe a fordulóba jutott tervezőknek lehetősége van a VPI Kft-vel megbízási szerződés megkötésére: felkérik őket a terv tovább tervezésére, közreműködésre a termékfejlesztés során.

A 2. fordulóban résztvevő, a szerződésben foglaltakat teljesítő, valamint a megadott briefnek megfelelő terveket határidőre benyújtó tervezők 200.000 Ft + ÁFA díjazásban részesülnek.

A 3. szakaszba jutott tervezők egyénileg megállapított egyszeri díjazásban részesülnek.

A jelentkezési határidő: 2023. március 20. 23:59.

A felhívás itt érhető el.

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.