eautosmall

11 millió forintos autóbeszerzési ár alatt akár 2,5 millió forint támogatás, 11 és 15 millió forintos vételár között 0,5 millió forintos támogatást kaphatnak a vásárlók, 15 millió forint felett nem lesz támogatás. Szerepe lesz a pályázatban a mikromobilitás erősítésének (elektromos robogók beszerzésének támogatatása futárcégeknek) és a taxisok is nagyobb támogatást kaphatnak, akár a teljes vételár 55%-át. Az új pályázat ma jelenik meg.  

Bővebben...

3725039917 f50dcc2ce7 c

A GINOP-4.1.4-19 "Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása" című felhívásra szeptember 15-ig pályázhatnak mikro- kis- és középvállalkozások. A pályázat keretében minimum 3 millió Ft, maximum 100 millió Ft vissza nem térítendő támogatást lehet igényelni 55%-os támogatási intenzitással, akár 50% előleg igényléssel. Bővebb információ és előminősítésre való jelentkezés alább! 

Bővebben...

SOLARPANEL

Újra hálózatra kapcsolja az E.ON a háztartási méretű kiserőműveket a mai naptól kezdődően. A társaság már korábban döntött arról, hogy egyetlen lakossági ügyfélnél sem kapcsolja ki tartós számlatartozás miatt az áramot a veszélyhelyzett ideje alatt. 

Bővebben...

naperőmű

Energetikai innovációs mintaprojekteket támogató pályázati kiírások jelentek meg négy témakörben, 12 milliárd forintos keretösszeggel - jelentette be Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára.

Bővebben...

solar system

2020. szeptember 30-ig van lehetőség támogatási kérelmet benyújtani a mikro-kis- és középvállalkozásoknak minimum 5 kWp, maximum 15 kWp névleges teljesítményű napelemes rendszerre. Bővebb információ és ingyenes előminősítésre jelentkezés alább!

Bővebben...

roof

Az E.ON - Energy Globe Magyarország díjra 6 kategóriában nevezhetnek azok a személyek és szervezetek (pl. vállalatok, önkormányzatok, oktatási szervezetek), akik sikeres kezdeményezést valósítottak meg a fenntarthatóság, energia- vagy környezettudatosság jegyében. Pályázatokat április 6-ig lehet benyújtani. A kategóriadíjakon túl az elnyerhető fődíj összege 2.500.000 Ft

Bővebben...

Fenntartható

Kormányzati fenntarthatósági fejlődési stratégiát készít az Innovációs és Technológiai Minisztérium - jelentette be a tárca államtitkára. Ennek elősegítésére új pályázatok indulnak, a jövő héten például az illegális hulladéklerakás felszámolásával kapcsolatban írnak ki pályázatot egyetemi hallgatóknak. A pályázatok a kormany.hu-n is elérhetőek lesznek. 

Bővebben...

napelem

A portfolio.hu értesülései alapján a kormány új energiastratégiája tíz év alatt a jelenlegi mintegy hétszeresére bővítené a hazai lakossági napelemes rendszerek számát. Ezt elősegíti a Magyar Fejlesztési Banknál egy egyszerűsített pályázati eljárás keretében jelenleg is elérhető kamatmentes hitellehetőség a napelemes rendszerek lakóházakra történő telepítésére. A napelem beruházások hazánkban hét-kilenc év alatt térülnek meg, majd még legalább huszönöt-harminc évnyi ingyen villamosenergia ellátást jelentenek. 

Bővebben...

napelem 2017

 Február 14-ig még benyújthatóak a pályázatok a Virtuális Erőmű Program fenntarthatósági kezdeményezésre, melynek célja, hogy a partnerek energia- és CO2 megtakarításait pályázatain keresztül összegyűjtse, bemutassa, jó példáikat megossza és díjazza. Az el nem használt és így fosszilis erőműben meg nem termelt, tehát kiváltott energia egységekből egy „virtuális erőmű” épül, mely mára az ország 6. legnagyobb villamos erőművévé vált. A programban több kategóriában is lehetséges a pályázás, energiatudatos belföldi székhelyű gazdálkodó szervezetek, állami intézmények és önkormányzatok is nyújthatnak be támogatási kérelmet.  

Bővebben...

AdobeStock 245393308 1

Elektromos autókra járó nemzeti támogatást 2020. május 1-ig lehet igényelni. A korábbiakkal ellentétben a kereskedői regisztrációhoz magyarországi garanciális javítási székhellyel nem kell rendelkezni, elegendő egy olyan átvételi pont fenntartása, ahol a járműveket garanicális javítási igénnyel le lehet adni.   A módosítás lehetővé teszi, hogy pl. Teslák vásárlói is megkaphassák a maximum 1,5 millió forintos támogatást.

Bővebben...

1. oldal / 24

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.