Fc Barcelona

Újonnan nyíló ösztöndíjprogramjának keretein belül a Barça Academy Hungary lehetőséget kínál hátrányos helyzetben élő, de kiemelkedően tehetséges 4−19 éves gyermekeknek, hogy az FC Barcelona képzési metodikája alapján tanulhassák a labdarúgást Budapesten.A korosztályos felvételi várható időpontja: 2019. július 1. és július 31. között lesz Budapesten.

Bővebben...

freedom 2768515 960 720

Az Európai Bizottság ingyenes utazási pályázatot hirdetett meg az Európai Unió területén élő 18 éveseknek. A DiscoverEU az Európai Unió kezdeményezése, mely lehetőséget kínál az európai fiataloknak, hogy ellátogassanak az EU egy vagy több másik országába. A programra 2019. május 16. 12 óráig van lehetőség jelentkezni.

Bővebben...

16490051576 d463887d81

Az EFOP-3.2.5-17-00053 számú, Reál-Tudás-Feltöltés500 c. pályázatának keretében meghirdetésre kerül a „TudásFeltöltés” tudomány-medializációs vetélkedő 2. fordulója; három fős diákcsapatok (10-19 évesek) számára.

Bővebben...

tisza lake 2631936 960 720

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával pályázatot hirdet a Tisza-tó bemutatására, népszerűsítésére és a környezettudatos magatartás ösztönzésére. Azoknak az általános-, középiskolás és egyetemista fiatalok jelentkezését várják, akik érzékenyek környezetük védelme iránt, és üzenni tudnak társaiknak, terjesztve a fenntartható gondolkodást, magatartást.

Bővebben...

szinhaz

Második alkalommal hirdet pályázatot a MáSzínház KépMás – Próbálom túlkiabálni magam inkluzív előadásának térítésmentes megtekintésére középiskolai osztályoknak. A dráma, amelyben három értelmi fogyatékossággal élő és két ép színésznő játszik, a női szerepek és a fogyatékosság viszonyát járja körül. A Swimathon kampány keretében több mint 3 millió forintot gyűjtő szervezet az előadást követően egy feldolgozó foglalkozást is tart a diákoknak, szintén ingyenesen.

 

Bővebben...

school 2051712 960 720

A szórványterületeken élők oktatásának támogatására ír ki pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) közreműködésével, 20,5 millió forint keretösszeggel - mondta el Maruzsa Zoltán köznevelési helyettes államtitkár az MTI-nek pénteke

Bővebben...

gyerekek

Már lehet pályázni a 2017-es év tavaszi és nyári Erzsébet-táboraira. A „Tavaszi Igazolt Hiányzás” címmel kiírt, valamint a nyári „ottalvós” és napközi-táborok pályázatai folyamatosan jelennek meg a www.erzsebettaborok.hu oldal PÁLYÁZATOK menüpontjában.

Bővebben...

Nagycenk Schloss

Pályázatot hirdet a Gróf Széchenyi Család Alapítvány Széchenyi István és a Széchenyi család hagyományainak, örökségeinek megismerését elősegítő és megismertető nyári táborozáson való részvételre, általános iskolák felső tagozatos tanulói számára.

Bővebben...

4841040481 ec0cd6134c b

A mai nappal megnyíltak a Tavaszi kalandtáboros, a nyári általános és tematikus Erzsébet-táboros valamint az Őszi kalandtáboros pályázatok. Jelentkezést benyújtani kizárólag elektronikus úton lehetséges.

Bővebben...

Mars Camp .ppt Page 1531

2016. április 14-én megnyíltak a Tavaszi kalandtábor, anyári, egyhetes, általános vagy tematikus Erzsébet-táboros, valamint az Őszi kalandtáboros pályázatok. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által biztosított támogatásból egyéni vagy csoportos pályázatok keretében mintegy 50.000 gyermek számára nyílik lehetőség kedvezményes üdülésre tavaszi, nyári és őszi turnusokban. 

Bővebben...

OKTF Filmpalyazat fejlec

A Földművelésügyi Minisztérium által működtetett OKTF Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság az idei évben is meghirdeti filmpályázatát, amely országszerte elsősorban a fiatal korosztály elérését, megszólítását célozza, környezeti szemléletformálás témakörben.

Bővebben...

Sissi

A „Szövetség az Európai Erzsébetvárosért” frakció, együttműködve dr. Oláh Lajos országygyűlési képviselővel alkotói pályázatot hirdet „Sissi királyné” címmel óvodás, és alsó tagozatos gyerekek részére.

Bővebben...

kina

A pályázat célja, hogy felhívja a magyar társadalom figyelmét a több ezer éves kínai kultúra sokszínűségére a kínai Holdújév Ünnep alkalmából.

Bővebben...

szechenyi cimer

Készítsen fotót és induljon a Széchenyi fotóversenyen! Utakon és vasutakon Széchenyi István nyomában.

Bővebben...

szechenyi cimer

Rajzold le, Te hogyan kezdtél sportolni! Hallgattam volna Széchenyi Istvánra - rajverseny

Bővebben...

emmi-logo

Kiemelt kormányzati cél a tehetséggondozás, az, hogy a fiatalok hosszú távon megkapják a szükséges segítséget tehetségük kibontakoztatásához függetlenül attól, milyen körülmények között élő családba születtek - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkára hétfőn Budapesten.

 

Bővebben...

 

A Mosolyra hangolók együttes elhatározta, hogy farsang végétől (március) gyermeknapig (május vége) havonta (3 hónap), legalább 77 gyermeket – hiszen a mesékben is ez a varázsszám – egy-egy rajzért cserében mosolyra hangol, zenével, játékkal és mókával. A kezdeményezésben a Mosolyra hangolók partnere az SOS Gyermekfalvak Kecskemét.

 

Bővebben...

Az American International School of Budapest az idén 8. alkalommal hírdeti meg esszépályázatát.  Nincs más feladatod, mint angolul írni egy eredeti magyarországi történetet és nyertese lehetsz 100-75 vagy 50 $-nak. A pályázat beadási határideje: 2013. április 29.

Bővebben...

A Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége – AGRYA 2013-ban újra elindítja a Vesd Bele Magad! Programot. A Program lebonyolítása általános iskolák közreműködésével zajlik. Az iskolák kiválasztásához az AGRYA felhívást tesz közzé.

Bővebben...

Lúdas Matyi, Pettson és Findusz, A brémai muzsikusok, Csizmás kandúr, A hattyúk tava, Minden egér szereti a sajtot, Misi mókus vándorúton, A gyáva kistigris – megannyi előadás a Budapest Bábszínházban, amelyek főszereplői állatok. Csakúgy, mint az Állat(i)-barátság pályázatra készített alkotásoknak: olyan rajzokat, festményeket várunk, amelyeken ti és kedvenc állataitok szerepelnek.


A 2012. október 31-ig beérkezett műveket két életkori kategóriában (3-6 és 7-10 évesek) bíráljuk el. A zsűri tagjai: Lisztopád Krisztina és Miareczky Edit tervezők, Bereczki Csilla és Fige Attila rendezők, Meczner János, a Budapest Bábszínház igazgatója, valamint a Bóbita magazin szerkesztősége.

Bővebben...

1. oldal / 2

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.