school supplies g217a81a08 640A „Köszönjük, SIÓ!” Iskolatáska Program a SIÓ-ECKES Kft. adományozási programja, amit tizenötödik éve rendeznek meg a szociálisan rászoruló családok gyermekeinek részére, a tanévkezdés támogatására. 

Bővebben...

mindszenty szobor budapestxii orig 1

Mindszenty József bíboros, hercegprímás, esztergomi érsek születésének 130. évfordulójához közeledve a Magyarországi Mindszenty Alapítvány és a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány tanulmányi versenyt hirdet 9-12. évfolyamon tanuló, a Kárpát-medencében élő magyar középiskolásoknak. 

Bővebben...

princess g9cd061c3b 640A MÁV Szimfonikus Zenekar zenei témájú mese- és novellaíró pályázatot hirdet általános iskolás diákok számára, amelyre október 22-ig jelentkezhetnek a diákok két korcsoporti kategóriában.  

Bővebben...

fruit stand 2722944 1280

Akár 35 millió forintot nyerhetnek iskolák, állami vagy magán szervezetek az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatala (EUIPO) által meghirdetett szemléletformáló pályázattal, amire június 8-ig lehet jelentkezni - hívta fel a figyelmet a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) pénteki közleményében.

Bővebben...

ungarn 4106143 1280

A Gróf Széchenyi Család Alapítvány és a Stádium Társadalmi és Kulturális Hírlap a nemzettudat erősítése céljából a Széchenyi-évhez kapcsolódóan az alábbi témakörökben írt ki pályázatokat a Kárpát-medencében élő magyar diákok számára.

Bővebben...

BAHART MŰVÉSZETI PÁLYÁZAT InstaFB

A Balatoni Hajózási Zrt. „175 éves a balatoni hajózás - Tradíció és Modernizáció” címmel művészeti pályázatot hirdet 2021. május 1. és augusztus 13. között. A versenyzők gyermek, ifjusági és felnőtt kategóriában indulhatnak, hajózási szolgáltatásra beváltható kártyajutalomban és tárgyi ajándékban részesülhetnek. 

Bővebben...

 

120037526 3537431412988391 3578779103706604576 o

A műrepülés, -vagy aerobatika- egyes légi járművek olyan mozgása, amelyeket a normál repülés során nem használnak, illetve gyakran olyan rendellenes repülési attitűdök és légsebességek, valamint speciális repülési manőverek, - mint például az aerobatikus figurák - bemutatása a nézők számára, ahol különböző légi mutatványokat, például átfordulásokat, dugóhúzókat, hirtelen manővereket hajtanak végre a repülőgéppel a levegőben. A műfaj egyik kiemelkedő személyisége, a magyar motoros műrepülő világbajnok, Nádas Tamás volt. Nádas Tamás munkásságának tisztelete okán a SONIA PRODUKCIÓS Kft. fotópályázatot ír ki a A REPÜLÉS SZERELMESE címmel.

Bővebben...

milyen a te bolygód

A Manó Könyvek és a WWF Magyarország alkotói pályázatot hirdet gyerekeknek Milyen a te bolygód címmel? 

Bővebben...

painting 3982385 960 720

A Nem Adom Fel Alapítvány művészeti pályázatot hirdet gyermekek, felnőttek és családok részére. A pályázat témája a karantén-helyzet megélése. Mit adott nekünk ez a különös, példátlan helyzet? Mit vittünk magunkkal a falakon túlra, a krízis elmúltával? Mi az-az érzés, emlék, ami ehhez az időszakhoz kötődik?

Bővebben...

painting 1207701 960 720

A MOL Gyermekgyógyító Program a krónikusan beteg, fogyatékkal élő vagy a lelki egészség szempontjából veszélyeztetett gyerekek gyógyulását, rehabilitációját elősegítő élmény- és művészetterápiás programokat támogat.

Bővebben...

Sio

A Köszönjük, Sió! Iskolatáska Program 2008-ban indult útjára, melynek célja a szociálisan is rászoruló családok szorgalmas gyermekeinek beiskolázásának támogatása. A program által olyan szociálisan hátrányos helyzetben lévő családokhoz juthat el a támogatás, akiknek valóban anyagi problémát jelent a tanévkezdés. Célja, hogy e családok gyermekei jobb esélyekkel indulhassanak útnak. Segítségükkel a gyerekek olyan felszerelésekhez juthatnak, melyek feltétlenül szükségesek tanulmányaik megkezdéséhez, ugyanakkor anyagilag jelentősen megterhelik a családot.

Bővebben...

film

A POLIFILM Műhely Alapítvány és az Aranytíz Kultúrház 27. alkalommal rendezi meg a filmmel és videóval foglalkozó ifjú alkotók részére az Országos Diákfilmszemlét. A szemlén minden arra érdemes munka dicséretben, oklevélben, tárgyi és pénzjutalomban részesül. A nevezési lapok és a 20 percnél hoszabb filmek beküldése határideje: 2020. augusztus 3., a 20 percnél rövidebb filmek leadási határideje: 2020. augusztus 24.

 

Bővebben...

auditorium 3514584 960 720

Az AppArt Egyesület hat színházi nevelési programra hirdet pályázati lehetőséget 4-21 éves fiatalok csoportjainak. Nem csak a korosztály, de az előadások és feldolgozó színházpedagógiai foglalkozások témái is roppant széles körűek: a testvérféltékenységtől a sérültség iránti érzékenyítésen át a generációs különbségek témájáig kínálnak előadásokat.

Bővebben...

Fc Barcelona

Újonnan nyíló ösztöndíjprogramjának keretein belül a Barça Academy Hungary lehetőséget kínál hátrányos helyzetben élő, de kiemelkedően tehetséges 4−19 éves gyermekeknek, hogy az FC Barcelona képzési metodikája alapján tanulhassák a labdarúgást Budapesten.A korosztályos felvételi várható időpontja: 2019. július 1. és július 31. között lesz Budapesten.

Bővebben...

freedom 2768515 960 720

Az Európai Bizottság ingyenes utazási pályázatot hirdetett meg az Európai Unió területén élő 18 éveseknek. A DiscoverEU az Európai Unió kezdeményezése, mely lehetőséget kínál az európai fiataloknak, hogy ellátogassanak az EU egy vagy több másik országába. A programra 2019. május 16. 12 óráig van lehetőség jelentkezni.

Bővebben...

16490051576 d463887d81

Az EFOP-3.2.5-17-00053 számú, Reál-Tudás-Feltöltés500 c. pályázatának keretében meghirdetésre kerül a „TudásFeltöltés” tudomány-medializációs vetélkedő 2. fordulója; három fős diákcsapatok (10-19 évesek) számára.

Bővebben...

tisza lake 2631936 960 720

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával pályázatot hirdet a Tisza-tó bemutatására, népszerűsítésére és a környezettudatos magatartás ösztönzésére. Azoknak az általános-, középiskolás és egyetemista fiatalok jelentkezését várják, akik érzékenyek környezetük védelme iránt, és üzenni tudnak társaiknak, terjesztve a fenntartható gondolkodást, magatartást.

Bővebben...

szinhaz

Második alkalommal hirdet pályázatot a MáSzínház KépMás – Próbálom túlkiabálni magam inkluzív előadásának térítésmentes megtekintésére középiskolai osztályoknak. A dráma, amelyben három értelmi fogyatékossággal élő és két ép színésznő játszik, a női szerepek és a fogyatékosság viszonyát járja körül. A Swimathon kampány keretében több mint 3 millió forintot gyűjtő szervezet az előadást követően egy feldolgozó foglalkozást is tart a diákoknak, szintén ingyenesen.

 

Bővebben...

school 2051712 960 720

A szórványterületeken élők oktatásának támogatására ír ki pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) közreműködésével, 20,5 millió forint keretösszeggel - mondta el Maruzsa Zoltán köznevelési helyettes államtitkár az MTI-nek pénteke

Bővebben...

gyerekek

Már lehet pályázni a 2017-es év tavaszi és nyári Erzsébet-táboraira. A „Tavaszi Igazolt Hiányzás” címmel kiírt, valamint a nyári „ottalvós” és napközi-táborok pályázatai folyamatosan jelennek meg a www.erzsebettaborok.hu oldal PÁLYÁZATOK menüpontjában.

Bővebben...

1. oldal / 2

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.