painting 3982385 960 720

A Nem Adom Fel Alapítvány művészeti pályázatot hirdet gyermekek, felnőttek és családok részére. A pályázat témája a karantén-helyzet megélése. Mit adott nekünk ez a különös, példátlan helyzet? Mit vittünk magunkkal a falakon túlra, a krízis elmúltával? Mi az-az érzés, emlék, ami ehhez az időszakhoz kötődik?

Bővebben...

painting 1207701 960 720

A MOL Gyermekgyógyító Program a krónikusan beteg, fogyatékkal élő vagy a lelki egészség szempontjából veszélyeztetett gyerekek gyógyulását, rehabilitációját elősegítő élmény- és művészetterápiás programokat támogat.

Bővebben...

Sio

A Köszönjük, Sió! Iskolatáska Program 2008-ban indult útjára, melynek célja a szociálisan is rászoruló családok szorgalmas gyermekeinek beiskolázásának támogatása. A program által olyan szociálisan hátrányos helyzetben lévő családokhoz juthat el a támogatás, akiknek valóban anyagi problémát jelent a tanévkezdés. Célja, hogy e családok gyermekei jobb esélyekkel indulhassanak útnak. Segítségükkel a gyerekek olyan felszerelésekhez juthatnak, melyek feltétlenül szükségesek tanulmányaik megkezdéséhez, ugyanakkor anyagilag jelentősen megterhelik a családot.

Bővebben...

film

A POLIFILM Műhely Alapítvány és az Aranytíz Kultúrház 27. alkalommal rendezi meg a filmmel és videóval foglalkozó ifjú alkotók részére az Országos Diákfilmszemlét. A szemlén minden arra érdemes munka dicséretben, oklevélben, tárgyi és pénzjutalomban részesül. A nevezési lapok és a 20 percnél hoszabb filmek beküldése határideje: 2020. augusztus 3., a 20 percnél rövidebb filmek leadási határideje: 2020. augusztus 24.

 

Bővebben...

auditorium 3514584 960 720

Az AppArt Egyesület hat színházi nevelési programra hirdet pályázati lehetőséget 4-21 éves fiatalok csoportjainak. Nem csak a korosztály, de az előadások és feldolgozó színházpedagógiai foglalkozások témái is roppant széles körűek: a testvérféltékenységtől a sérültség iránti érzékenyítésen át a generációs különbségek témájáig kínálnak előadásokat.

Bővebben...

Fc Barcelona

Újonnan nyíló ösztöndíjprogramjának keretein belül a Barça Academy Hungary lehetőséget kínál hátrányos helyzetben élő, de kiemelkedően tehetséges 4−19 éves gyermekeknek, hogy az FC Barcelona képzési metodikája alapján tanulhassák a labdarúgást Budapesten.A korosztályos felvételi várható időpontja: 2019. július 1. és július 31. között lesz Budapesten.

Bővebben...

freedom 2768515 960 720

Az Európai Bizottság ingyenes utazási pályázatot hirdetett meg az Európai Unió területén élő 18 éveseknek. A DiscoverEU az Európai Unió kezdeményezése, mely lehetőséget kínál az európai fiataloknak, hogy ellátogassanak az EU egy vagy több másik országába. A programra 2019. május 16. 12 óráig van lehetőség jelentkezni.

Bővebben...

16490051576 d463887d81

Az EFOP-3.2.5-17-00053 számú, Reál-Tudás-Feltöltés500 c. pályázatának keretében meghirdetésre kerül a „TudásFeltöltés” tudomány-medializációs vetélkedő 2. fordulója; három fős diákcsapatok (10-19 évesek) számára.

Bővebben...

tisza lake 2631936 960 720

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával pályázatot hirdet a Tisza-tó bemutatására, népszerűsítésére és a környezettudatos magatartás ösztönzésére. Azoknak az általános-, középiskolás és egyetemista fiatalok jelentkezését várják, akik érzékenyek környezetük védelme iránt, és üzenni tudnak társaiknak, terjesztve a fenntartható gondolkodást, magatartást.

Bővebben...

szinhaz

Második alkalommal hirdet pályázatot a MáSzínház KépMás – Próbálom túlkiabálni magam inkluzív előadásának térítésmentes megtekintésére középiskolai osztályoknak. A dráma, amelyben három értelmi fogyatékossággal élő és két ép színésznő játszik, a női szerepek és a fogyatékosság viszonyát járja körül. A Swimathon kampány keretében több mint 3 millió forintot gyűjtő szervezet az előadást követően egy feldolgozó foglalkozást is tart a diákoknak, szintén ingyenesen.

 

Bővebben...

school 2051712 960 720

A szórványterületeken élők oktatásának támogatására ír ki pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) közreműködésével, 20,5 millió forint keretösszeggel - mondta el Maruzsa Zoltán köznevelési helyettes államtitkár az MTI-nek pénteke

Bővebben...

gyerekek

Már lehet pályázni a 2017-es év tavaszi és nyári Erzsébet-táboraira. A „Tavaszi Igazolt Hiányzás” címmel kiírt, valamint a nyári „ottalvós” és napközi-táborok pályázatai folyamatosan jelennek meg a www.erzsebettaborok.hu oldal PÁLYÁZATOK menüpontjában.

Bővebben...

Nagycenk Schloss

Pályázatot hirdet a Gróf Széchenyi Család Alapítvány Széchenyi István és a Széchenyi család hagyományainak, örökségeinek megismerését elősegítő és megismertető nyári táborozáson való részvételre, általános iskolák felső tagozatos tanulói számára.

Bővebben...

4841040481 ec0cd6134c b

A mai nappal megnyíltak a Tavaszi kalandtáboros, a nyári általános és tematikus Erzsébet-táboros valamint az Őszi kalandtáboros pályázatok. Jelentkezést benyújtani kizárólag elektronikus úton lehetséges.

Bővebben...

Mars Camp .ppt Page 1531

2016. április 14-én megnyíltak a Tavaszi kalandtábor, anyári, egyhetes, általános vagy tematikus Erzsébet-táboros, valamint az Őszi kalandtáboros pályázatok. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által biztosított támogatásból egyéni vagy csoportos pályázatok keretében mintegy 50.000 gyermek számára nyílik lehetőség kedvezményes üdülésre tavaszi, nyári és őszi turnusokban. 

Bővebben...

OKTF Filmpalyazat fejlec

A Földművelésügyi Minisztérium által működtetett OKTF Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság az idei évben is meghirdeti filmpályázatát, amely országszerte elsősorban a fiatal korosztály elérését, megszólítását célozza, környezeti szemléletformálás témakörben.

Bővebben...

Sissi

A „Szövetség az Európai Erzsébetvárosért” frakció, együttműködve dr. Oláh Lajos országygyűlési képviselővel alkotói pályázatot hirdet „Sissi királyné” címmel óvodás, és alsó tagozatos gyerekek részére.

Bővebben...

kina

A pályázat célja, hogy felhívja a magyar társadalom figyelmét a több ezer éves kínai kultúra sokszínűségére a kínai Holdújév Ünnep alkalmából.

Bővebben...

szechenyi cimer

Készítsen fotót és induljon a Széchenyi fotóversenyen! Utakon és vasutakon Széchenyi István nyomában.

Bővebben...

szechenyi cimer

Rajzold le, Te hogyan kezdtél sportolni! Hallgattam volna Széchenyi Istvánra - rajverseny

Bővebben...

1. oldal / 2

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.