KHgyogyvarazs muszer 1 2 1

A K&H gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázat keretében a kórházak, mentőszolgálatok, gyermekháziorvosok, vegyes praxisú háziorvosok és védőnői szolgálatok április 5-ig pályázhatnak gyerekgyógyászati eszközök és berendezések beszerzésének támogatására.

A K&H a magyar gyermekegészségügy elkötelezett támogatójaként 20. éve támogatja a kórházak, mentőállomások, gyermekháziorvosi rendelők műszerparkjának korszerűsítését. A K&H gyógyvarázs program a fennállása óta 537 alkalommal összesen 852 millió forinttal segített abban, hogy innovatív eszközökkel gyorsan és hatékonyan hozhassák meg a szakemberek okos döntéseiket, és a gyerekek minél hamarabb újra teljes életet élhessenek.

A pályázaton részt vehet minden olyan egészségügyi szolgáltató, amely rendelkezik társadalombiztosítási szerződéssel gyermekgyógyító tevékenység végzésére. Emellett gyermek háziorvosok és vegyes praxisú háziorvosok is jelentkezhetnek.

Az idei évbn az elbírálás során kiemelt (de nem kizárólagos!) figyelemben részesülnek azok a pályázatok, amelyek az anyagcserebetegségek diagnosztikáját, gyógyítását segítő eszközökre, berendezésekre, eljárásokra vonatkoznak.

Azon intézmények osztályai, amelyek az elmúlt két évben összesen bruttó 1 500 000 forint feletti támogatásban részesültek a K&H gyógyvarázs program keretében, idén nem indulhatnak a pályázaton.

Pályázatot benyújtani lehet

  • gyermekgyógyászati és mentési eszközök, segédeszközök, berendezések, felszerelések beszerzésére, valamint
  • a gyermekek egészségmegőrzését, betegség-megelőzését és rehabilitációját elősegítő berendezések beszerzésére

Minden pályázó maximum 5 különböző eszközre (és ezek működtetésére szolgáló tartozékokra) pályázhat, de egy eszközből több darabot is megjelölhet.

A K&H Csoport az országos pályázat nyertesein kívül a 2023-as pályázati év során több alkalommal is kioszt műszeradományokat, amelyeknek kedvezményezettjeit az országos pályázatra jelentkezők közül választhatja ki. Az adományozások alkalmával a nyertesek csak azokat az eszközöket kaphatják meg, amiket az eredeti pályázatban igényeltek.

A nyertesek számára a pályázat kiírója egyenként maximum bruttó 4 millió forintig állja a pályázati anyagban jelölt eszközök és berendezések beszerzési költségeit, a pályázó által megjelölt helyről, az általa megadott gyártótól vagy forgalmazótól.

A pályázatra 2023.április 5. 10:00-ig lehet jelentkezni.

A felhívás itt érhető el.

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.