IMG 20220615 140843 1

74,8 millió forintos, 100%-os intenzitású támogatásból megvalósult Zalaapáti Község Önkormányzata „Orvosi rendelő felújítása Zalaapátiban” című, TOP-4.1.1.- 15-ZA1-2019-00047 azonosítójú projektje. 

A projekt célja a 8741 Zalaapáti, Szent István tér 5-6. szám alatt található orvosi rendelő épület komplex felújítása és akadálymentesítése, energetikai korszerűsítése és ezáltal az egészségügyi szolgáltatás színvonalának emelése volt. A fejlesztés keretében a belső falak elbontásra kerültek, a helyiségek az igények szerint rendezetten kerültek kialakításra, valamint az épületben található szolgálati lakás energetikai korszerűsítése is megvalósult. A beruházásnak köszönhetően az épület fenntartási költségei, károsanyag-kibocsátása és energiaigénye jelentősen csökkent. A kivitelezési munkák 2022.05.30-án fizikailag befejeződtek.

A „TOP-4.1.1-15 - Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése” című felhívás célja, hogy az alapellátáshoz sorolt szolgáltatások fejlesztésének keretében a háziorvosi szolgálatnak –felnőtt, gyermek, vegyes praxis –, fogorvosi szolgálatnak, központi alapellátási ügyeletnek és a védőnői szolgáltatásoknak helyt adó épületek, épületrészek fejlesztése, új építése, továbbá a nem iskolai épületekben működő iskolaorvosi rendelők infrastruktúra fejlesztése is megvalósulhasson. Ezáltal az egyes településeken, minden lakos számára hozzáférhetővé váljanak a megfelelő infrastrukturális ellátottsággal rendelkező egészségügyi intézmények szolgáltatásai.

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.