BSZ címer

Balatonszentgyörgy Község Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett TOP-3.2.1-16 kódszámú, „Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése” című felhívásra benyújtott pályázata 2018. január 10-én részesült támogatásban. 

A Csillagvár utca 2. szám alatt található Balatonszentgyörgyi Művelődési Ház épületének energetikai felújításával a projekt célja a megújuló energiaforrások felhasználásával az üzemeltetési költségek csökkentése és az energia-megtakarítás volt. A TOP-3.2.1-16-SO1-2017-00025 azonosító számú projekt keretében a közművelődési intézmény épületén megvalósult a külső határoló felületek hőszigetelése, a nyílászárók cseréje és az épület fűtési rendszerének korszerűsítése, valamint a megújuló energiaforrások felhasználásának lehetőségét szem előtt tartva a villamosenergia fogyasztás fedezésére napelemes rendszer került telepítésre.

Az esélyegyenlőség biztosítása érdekében megtörtént a valamennyi fogyatékossági csoportra kiterjedő akadálymentesítés is. A fejlesztés eredményeképpen az épület energiahasználata jóval hatékonyabb lett, ezáltal az épület fenntartási költségei is csökkennek. A megvalósított tevékenységek következtében az épület energetikai értékei közvetlenül hozzájárulnak a pályázati kiírás céljaként meghatározott EU 2020 irányelvek eléréshez.

A projektről további információ a www.balatonszentgyorgy.hu oldalon olvasható.

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.