Metal4Tfénykép

 A vidékfejlesztési program keretében 14,83 millió Forint értékű európai uniós és hazai támogatást nyert Néber Szilveszter kertészeti gépbeszerzésre

A Vidékfejlesztési Program „Kertészet korszerűsítése - kertészeti gépbeszerzés támogatása” című pályázaton elnyert 14.882.560 Forint értékű vissza nem térítendő támogatás segítségével kertészeti tevékenységhez kapcsolódóan pótkocsi, szárzúzó, gödörfúró, fűkasza, elektromos metszőolló és komposztáló edény kerül beszerzésre. A támogatás intenzitása 50%.

Néber Szilveszter 1998. óta folytatja őstermelői tevékenységét, Gelse településen növénytermesztéssel és állattartással foglalkozik. Célja a gépi eszközpark kialakítása.  A VP2-4.1.3.5-16 kódszámú, "Kertészet korszerűsítése – kertészeti gépbeszerzés" című támogatás felhívás alapját a Vidékfejlesztési Program Kertészeti ágazat fejlesztése című művelete adja, amelynek célja a kertészeti ágazatban tevékenykedők versenyképességének fokozása, a kertészeti ágazat hozzáadott érték termelésének növelése új, innovatív és környezetbarát kertészeti technológiák és termesztési módok elterjesztésének támogatása révén. A felhívás az építéssel nem járó kertészeti eszközök, a kertészeti ágazathoz kapcsolódó erőgépek, munkagépek beszerzésének támogatására irányul. Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege egyéni projekt esetén maximum 10 millió Ft, a támogatás maximális mértéke a nem közép-magyarországi régióban az összes elszámolható költség 60%-a.

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.