orvosi szolgálati lakás

A pályázatok benyújtására 2020. március 25. napjától folyamatosan van lehetőség az 5000 fő alatti települési önkormányzatok számára. A kiírás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg: 3 milliárd Ft. Az igényelhető támogatás mértékének alsó és felső határa nem került meghatározásra. 

A pályázat célja az 5000 fő, és ez alatti lakosságszámmal rendelkező helyi önkormányzatoknál vagy önkormányzati társulásoknál orvosi (kizárólag háziorvos, házi gyermekorvos) feladatot ellátó személy részére lakhatás biztosítása.

A kiírásra pályázatot nyújthatnak be:

  • Helyi önkormányzat (GFO 321) esetén:
    azok a települések, ahol az állandó lakosság száma 5000 fő, vagy ez alatti, a 2019. január 1. napján a Belügyminisztérium által kezelt adatok alapján.
  • Helyi önkormányzatok társulása (GFO 327) esetén:
    azok a társulások, amelyek a fejlesztés helye szerinti tagtelepülésének az állandó lakosság száma 5000 fő, vagy ez alatti a 2019. január 1. napján a Belügyminisztérium által kezelt adatok alapján.

Azon önkormányzatok nyújthatnak be pályázatot orvosi szolgálati lakás építésére, ahol az orvosi praxis tartósan (a pályázat benyújtásának időpontjától számított legalább hat hónapja) betöltetlen, és az önkormányzat a pályázat benyújtásának időpontjában már rendelkezik háziorvossal és vagy orvosi szolgáltatóval kötött feladat-ellátási előszerződéssel.

A kiírás keretében támogatható új szolgálati lakás építése; a szolgálati lakás rendeltetésszerű használatához szükséges alapvető berendezések a használatbavételi engedély kiadásához. A szolgálati lakás építésével kapcsolatban támogatható ingatlanvásálási tevékenység is.

A pályázati felhívás itt érhető el.

Jelentkezzen ingyenes előminősítésre alább!

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.