kecske és bari

A Nemzeti Agrárgazdaság Kamara értesülése szerint a LEADER Helyi Akciócsoportok, várhatóan az év végig az összes vidékfejlesztési felhívásukat megjelenítik. A felhívások a Helyi Fejlesztési Stratégián alapulnak. A Miniszterelnökség 41,3 milliárd forint keretösszeget különített el a kezdeményezések támogatására a Vidékfejlesztési Program keretében. A tervezett pályázatokból már csak nem az összes, 603 darab elérhető a térségi szereplők számára.

Annak érdekében, hogy a helyi igényeknek megfelelő projektek, fejlesztések valósuljanak meg, a LEADER Helyi Akciócsoportok a Helyi Fejlesztési Stratégiákon keresztül koordinálják a fejlesztési források felhasználását a 2020-ig tartó időszakban. Magyarországon már 103 darab Akciócsoport rendelkezik a Miniszterelnökség által elfogadott stratégiával.

Az év végéig az összes, az Akciócsoportok által előkészített felhívás megjelenik, a pályázatok megjelenése jelenleg is folyamatosan zajlik. Már megjelent a helyi gazdaságfejlesztési célokat és a vidéken élők számára lakóhelyük élhetőbbé és vonzóbbá tételét szolgáló felhívások 97%-a, összesen 603 darab. A támogatási kérelmek benyújtására a pályázat megjelenésétől számított 60 napig van lehetőség.

A felhívásokról részletesen itt olvashatnak, illetve a területileg illetékes LEADER Helyi Akciócsoportok elektronikus oldalán.

Forrás: nak.hu

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.