dreamstime xxl 35071213Mikro 2016

Az áprilistól beadható új pályázaton vidéki mikrovállalkozások nem mezőgazdasági tevékenységeinek beindítására és fejlesztésére igényelhető vissza nem térítendő támogatás, legfeljebb 160 000 euró (mintegy 50 millió forint) összegig.  A támogatási intenzitás a projekt megvalósulási helyétől függően elérheti a 70 százalékot. A pályázat keretében falusi turisztikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése, nem mezőgazdasági termék-, szolgáltatás- és technológiafejlesztés, továbbá műhely, bemutató tér és interaktív bemutatókhoz szükséges fejlesztések valósíthatók meg.

A részletes felhívás alább érhető el!

Érdmes megjegyezni, hogy ez a pályázat a már 2016. novemberében megjelent és sokszorosan túligényelt 100%-os támogatású pályázathoz hasonló feltételekkel jelent meg.  Az egyik legfőbb különbség ennek a pályázati felhívásnak a javára a keretének nagysága.  Bár a támogatás nem 100%-os, csak maximum 70%, de az abszolút értéken nem 12 M Ft, hanem akár 50 M Ft is lehet és a rendelkezésre álló keret többszörösen nagyobb mint a korábbi pályázatnál, így anyerési esélyek is lénygesen nagyobbak. A nem 100%-os támogatás is jelentős szűrő, azoknak, akiknek nincsen önerejük, nem érdemes pályázniuk.  Várhatóan tehát egy szűkesbb kör fog pályázni.  Életképes üzleti tervekkel érdemes belevágni és előkészíteni még időben a pályázatokat erre a felhívásra.

A pályázók 2017. május 8-tól nyújthatják be kérelmüket a Miniszterelnökség honlapján. Az első értékelési szakasz 2017. június 8-ig tart, az értékelési határnapokig benyújtott projekteket együttesen bírálják el.

A pályázati felhívás itt érhető el

Forrás: MTI 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.