5512401975 e8e7891e63 b

A 2000 lakos egyenérték alatti települések autonóm és természetközeli szennyvízkezelésének széles körű megvalósítása érdekében döntött a Miniszterelnökség az „Egyedi szennyvízkezelés” című pályázati felhívás módosításáról és a támogatói kérelmek benyújtási határidejének megváltoztatásáról.

A Kormány kiemelt feladata a vidéki térségek falvaiban az alapvető szolgáltatások fejlesztése, a falvak megújulásának elősegítése. A cél elérését szolgálja a Vidékfejlesztési Program keretében 2016. február 9-én megjelent egyedi szennyvízkezelés kialakítását támogató mintegy 12 milliárd forint keretösszegű pályázati felhívás, melyre a vidéki térségben működő települési önkormányzatok, önkormányzati társulások nyújthatják be kérelmüket.

Annak érdekében, hogy a szennyvízkezelés megfelelő megválasztásával a vidéki települések környezetterhelése csökkenjen fontos, hogy átgondolt és a követelményeknek maximálisan megfelelő pályázatokat nyújtsanak be az érintettek. A Miniszterelnökség az ügyfelek érdekeit figyelembe véve döntött többek között a támogatási kérelmek benyújtási határidejének módosításáról, melynek értelmében az első elektronikus beküldésre 2016. április 15. helyett, 2016. április 22-én kerülhet sor a www.mvh.gov.hu weboldalon.

A Miniszterelnökség továbbá felhívja a figyelmet arra, hogy a pályázati felhívás új sablonba került átdolgozásra, ezért fontos, hogy az érintettek részletesen tájékozódjanak a pályázati követelményekről. A támogatási kérelem mellékleteként benyújtandó Települési Szennyvízkezelési Programban kötelező jelleggel szerepeltetni kell a település szennyvízkibocsátására vonatkozó adatot.

A módosított pályázati felhívás a www.szechenyi2020.hu oldalon lesz hamarosan elérhető.

Forrás: www.mvh.gov.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.