videk

A Miniszterelnökség az átláthatóság és az egyszerűség érdekében a Vidékfejlesztési Program pályázatainak üzleti terv dokumentációját módosítja, amely elsősorban az 50 millió forint teljes projektösszeg alatti beruházásokat érint.

A program kialakítása során kiemelt szempont volt a többi programhoz igazodó egységes eljárásrend, egyszerűsített támogatástípusok és egyszerűsített elbírálás bevezetése, a gazdák elképzeléseinek megvalósításának segítésére.

Az 50 millió forint beruházási összeg alatti pályázatokat érintő egyszerűsítés, a korábbi üzleti terv helyére, egy kevesebb adminisztrációval járó, átláthatóbb üzleti terv kerül. A legfontosabb különbség, hogy a pályázóknak pénzügyi terv elkészítése sem lesz elvárás a kérelmek benyújtása során.

A Miniszterelnökség szeretné felhívni a pályázók  figyelmét, hogy a pályázatok kitöltése során körültekintően, a változásoknak megfelelően készítsék el a kérelmüket. Az üzleti terv módosításáról a pályázók a www.palyazat.gov.hu weboldalon, a beruházási pályázati felhívások mellékleteiben részletesen tájékozódhatnak.

Forrás: www.nak.hu

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.