mvh

A Vidékfejlesztési Program (VP) elfogadását követően 2015. október 6-án megjelent a Vidékfejlesztési Program 2015. évre szóló éves fejlesztési keretének megállapításáról szóló 1721/2015. (X. 6.) Korm. határozat, amely alapján 2015. december végéig 32 VP felhívás kerül kihirdetésre. A tervek szerint szorosan ezt követően további, közel 40 felhívás jelenik meg 2016-ban.

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) a VP végrehajtási folyamatában a támogatási kérelmek kezelését az Irányító Hatóság által kijelölt Közbenső Szervezetként, a kifizetési kérelmek kezelését és a pénzügyi folyamatokat Kifizető Ügynökségként végzi.

Ennél fogva kiemelten fontos feladatának tekinti a forráskihelyezés és kifizetések felgyorsítására irányuló célok teljesülését, és maradéktalanul meg kíván felelni az ezzel összefüggő elvárásoknak.

A felhívások elkészítése, valamint a végrehajtáshoz kapcsolódó feltételrendszer megteremtése az Irányító Hatóság feladata, felelőssége. Az MVH állandó tagokkal részt vesz a Miniszterelnökség Agrár-vidékfejlesztési Programokért felelős Helyettes Államtitkársága által működtetett pályázati előkészítő munkacsoportok (PEMCS) munkájában, melyek feladata az adott intézkedés keretében az éves fejlesztési terv alapján meghirdetetésre kerülő felhívások előkészítése.

Az MVH a korábbi programozási időszakok végrehajtásában szerzett szakmai tapasztalatokat felhasználva segíti az Irányító Hatóságot a VP végrehajtásához elengedhetetlenül szükséges, több intézkedést érintő horizontális kérdések megoldásában és a technikai háttér biztosításában (kérelembenyújtás informatikai felülete, adatkapcsolat, ügyintézés informatikai háttere).

Forrás: MVH

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.