2012. december 1-től 15-ig, 2 héten át az advent egy részét is magában foglaló időszakban, azon magyarországi élelmiszeripari termékek ismertté tételére írt ki pályázatot az Agrár Marketing Centrum, amelyek az idén kerültek forgalomba Szerbiában. A konstrukció célja a már közismert magyar termékek eladásának növelése a fogyasztók lojalitásának kialakításával egyetemben, illetve e termékek elérhetőségének növelése.

 

További cél a piacbővítése azon városokban, ahol eddig a magyar termékek kevés helyen voltak megvásárolhatók: Szmederevó, Pancsevó, Belgrád, Újvidék és Kragujevác és környékén. Továbbá a Belgrádi DIS áruházában egy kb 18 m2-es területen Hungarikum sarok kiépítése, melynek célja, hogy igényes körülmények között koncentráltan gyűjtse össze a magyar termékeket, amelyeket a fogyasztó az áruházban meg tud vásárolni. A Hungarikum sarok a két hetes magyar napokat követően is folyamatos promóciók szervezésével állandó és tartós jelleggel kínálja a magyar termékeket.
Támogatás igénybevételére jogosult:
1.    természetes személy,
2.    jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező egyéb szervezet (gazdasági társaságok, non-profit szervezetek: egyesületek, alapítványok, szövetségek, stb.)
Jelen pályázat keretében az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: maximum 29.000.000 Ft. A felhívásban elnyerhető támogatás mértéke maximum az összes elszámolható költség legfeljebb 100%-a.
A pályázatok benyújtása 2012. december 6. napjáig lehetséges.

A pályázatról bővebben itt olvasható.

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.