A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége közleményt adott ki, melyben elhatárolódik a falusiturizmusok.hu honlaptól és annak készítőitől. Egyben biztosítja a szállásadókat arról, hogy a FATOSZ - küldetésének megfelelően - az általa kezelt szakmai honlapokon: falusiturizmus.hu, a falusiturizmus.eu, valamint a fatosz.hu és fatosz.eu oldalakon továbbra is díjmentes megjelenést biztosít az általa képviselt szállásadók számára.

A közlemény szövege az alábbiakban olvasható:

"Tájékoztatjuk Tagjainkat és Partnereinket, hogy a FATOSZ csak a www.falusiturizmus.hu, a www.falusiturizmus.eu turisztikai-, valamint a www.fatosz.hu és www.fatosz.eu szakmai honlapokat kezeli.

A közelmúltban számos jelzést kapott Szövetségünk arról, hogy térítési díj ellenében kaptak szállásadóink ajánlatot, mely díjat futár útján szed be a szolgáltató. Mivel a www.falusiturizmusok.hu honlap címe alkalmas a szállásadók megtévesztésére, többen a FATOSZ-szal azonosították az ajánlatot adó céget. Ha bármely társaság térítés ellenében kínál hirdetési lehetőséget, előzetesen bizonyosodjanak meg arról, hogy melyik honlapon, milyen tartalommal, adatokkal jelenik meg szálláshelyük.

Szövetségünk alapvető célja a falusi, vidéki szállásadók és egyéb szolgáltatók képviselete, ennek megfelelően honlapjainkon való megjelenésüket díjmentesen biztosítjuk számukra."

Forrás: fatosz.eu

 

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.