Novemberben megnyílt Zalaszentgróton a CELODIN Zalai Alapítvány helyi termékek boltja. A tízéves alapítvány 95 százalékos uniós támogatással, 80 millió forintból hozta létre a Szentpéteri utcai épületet. 

"Célunk, hogy a vásárlók és a térségben dolgozó helyi termelők egymásra találjanak. Az emeleti oktatóteremben pedig lehetőséget biztosítunk a termelőknek szakmai programok lebonyolítására is." - említette Kardis Erika, az alapítvány kuratóriumának elnöke.

Az üzletben Zalaszentgrót és Hévíz térsége termelőinek helyben előállított termékeit kínálják: füstölt húsárukat, friss tejet, sajtkülönlegességeket, friss tojást, száraztésztákat, sós és édes süteményeket, zöldségeket, gyümölcsöket, mézet, aszalt termékekeket, szörpöket, lekvárokat, borokat, pálinkákat és kézműves termékeket. Jelenleg 20-25 termelő tölti fel a polcokat. Azoknak az áruit fogadják, akik csatlakoznak a szigorú minőségi követelményeket támasztó helyi védjegyrendszerhez. A bolt remélt hasznát visszaforgatják a helyi termékek piacának élénkítésére.

A vásárlókat hétfőtől péntekig 13-18, szombaton 8-11 óra között várják a Szentpéteri utca 68. szám alatt.

Galéria


Forrás: zalatermalvolgye.hu, zalaihirlap.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.