Meghosszabbította 2012. január 15-ig a LEADER Helyi Akciócsoportok számára a nemzetközi együttműködést elősegítő vagy előkészítő látogatásra vonatkozó projektötletek benyújtási határidejét a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH).

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat vidékfejlesztési projektötletek benyújtására folyamatosan hirdet meg felhívásokat az éves cselekvési tervében foglaltak megvalósítására. A felhívásokra azon vidékfejlesztéshez kötődő vagy azt felvállaló szervezetek nyújthatják be ötleteiket, amelyek az MNVH és a Vidékfejlesztési Képzési és Szaktanácsadási Intézet (VKSZI) hivatalos honlapján előzetes nyilvántartásba vételre kerültek.

Elsőként a LEADER Helyi Akciócsoportok számára tett közre az MNVH 2011. augusztus 15-től október 14-ig terjedően felhívást, amely alapján nemzetközi együttműködésüket elősegítő vagy előkészítő látogatásra vonatkozó projektötletek benyújtására nyílik lehetőségük azon akciócsoportoknak, amelyeknek az előzetes nyilvántartásba vétele sikeres volt. A felhívás mellékletében megjelölt országokba irányuló látogatásokat első ütemben 2011. december 15. és 2012. február 15. között kell megvalósítani.

A Helyi Akciócsoportok visszajelzése alapján további igény mutatkozott, hogy a tavaszi időszakban is megvalósulhassanak a programok. Ez az időpont az MNVH elnökségének döntése értelmében 2012. január 15-ig meghosszabbításra került, így 2012. március 15. és május 15. között is lehetőség lesz nemzetközi együttműködést elősegítő látogatások lebonyolítására. Az MNVH arra törekszik, hogy folyamatosan lehessen forrásokra pályázni.


Forrás: umvp.eu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.