Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák végrehajtásához 2011-től nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló 76/2011. (VII.29.) VM rendelet keretében benyújtandó pályázatok esetében a pályázat benyújtás kizárólag elektronikus úton történhet.

Fontos, hogy csak az MVH regisztrációs számmal rendelkező ügyfél tud pályázatot benyújtani. Aki nem rendelkezik regisztrációs számmal, az ügyfélkapun be tud lépni, de a kérelem beadáshoz nem tud hozzáférni, ezért az ügyfeleknek G0001-11-1  regisztrációs adatlapon előbb regisztráltatni kell magukat.

A regisztrációval kapcsolatos minden tudnivaló elérhető az alábbi linken:

http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/ugyfelnyilvantartas

További fontos információ, hogy a LEADER 2011-es pályázati körére vonatkozó 76/2011. (VII. 29.) VM rendelet lehetővé teszi, hogy a Helyi Akciócsoport (HACS) munkatársai ún. technikai közreműködőként segítsék az ügyfelek elektronikus pályázatainak benyújtását. Amennyiben az ügyfél a területileg illetékes LEADER HACS munkaszervezetét kívánja igénybe venni technikai közreműködőként, köteles az ilyen irányú igényt a pályázat benyújtására rendelkezésre álló időszak kezdő dátumát megelőzően legalább 20 nappal a technikai közreműködést végző LEADER HACS munkaszervezet felé írásban jelezni a pályázat benyújtásához időpont  egyeztetése céljából.

Forrás: mvh.gov.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.