2011. március 21-én megnyílt az egységes kérelem elektronikus kitöltő felülete, amelyet az MVH honlapján (www.mvh.gov.hu) az „Elektronikus ügyintézés" menüponton belül az „e-Egységes kérelem" menüben lehet elérni.

Jelenleg a kérelmek kitöltésére és mentésére van mód. A kérelmek benyújtására kizárólag a vonatkozó vidékfejlesztési miniszteri rendelet hatályba lépése, és az ahhoz kapcsolódó MVH közlemény kihirdetése után van lehetőség.

Fontos, hogy a kérelmeket kitölteni csak ügyfélkapun keresztül történő belépés után lehet! Azon ügyfelek, akik nem rendelkeznek saját ügyfélkapus regisztrációval meghatalmazott vagy technikai közreműködő (falugazdász vagy agrárkamarai tanácsadó) segítségével tölthetik ki és adhatják be kérelmeiket.

Kitöltés előtt mindenképpen tanulmányozzák át a portálon az „Elektronikus ügyintézés / e-Egységes kérelem / Használat" menüpontban feltüntetett tájékoztató anyagokat, kérdéseiket pedig a felületen található „Kérdések / Kérdés feltevése" menüpont megfelelő kategóriába történő besorolása után tudják eljuttatni a Hivatalba.

Forrás: mvh.gov.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.