Távmunkahelyek létesítését célozza a tárca február 2-án indított munkahelyteremtő támogatási formája 427 millió forint értékben: 408,3 millió forint a pályázatok támogatására, 18,6 millió forint pedig e-learning képzésre fordítható. A támogatási keretösszegből 598 új távmunkahely létesíthető.

A pályázat célja
A pályázat ösztönözni kívánja a rugalmas munkavégzési formák alkalmazását és a munkaszervezetek rugalmasabb működésének elősegítését, a munkakultúra további korszerűsítését. Ennek keretében támogatást nyújt a távmunkahelyeket létesítő vállalkozások és a közfeladatokat ellátó intézmények számára. A létrehozott távmunkahelyeken lehetséges a munkaadónál már alkalmazásban állók és új belépő munkavállalók foglalkoztatása is.

Rendelkezésre álló keret
A program keretében 427,003 millió Ft keretösszeg kerülhet elosztásra.

Pályázók köre
Pályázatot nyújthatnak be gazdasági társaságok, közhasznú társaságok, az állami vállalatokról szóló 1977. évi VI. törvény szerinti szervezetek, szövetkezetek, egyéni vállalkozások költségvetési szervek.

Pénzügyi adatok
Egy pályázó legfeljebb 14 új távmunkahely kialakításához nyújthat be támogatási igényt. A bérköltség támogatás összege minden távmunkás munkahely esetében hat hónapig, -a távmunkás bruttó munkabére-, de legfeljebb 89.500,- forint/fő/hó és annak járulékai, azaz összesen 681.990.-Ft /fő.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2010. március 16.

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.