A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség pályázatot hirdet vállalkozások környezetközpontú technológiai fejlesztésienek támogatására, melynek fő célja a környezeti terhelés csökkentése, és az energiahatékonyság növelése.

A pályázat célja
A támogatási konstrukció célja, hogy a vállalkozások technológiai fejlesztéseik által közvetlenül csökkentsék a környezeti terhelést, azaz kimutathatóan növeljék az energia-, víz- és egyéb nyersanyaghasználat hatékonyságát, csökkentsék a hulladéktermelés és egyéb káros kibocsátások mennyiségét és veszélyességét.

Pályázók köre
A pályázati kiírásra kizárólag azok a kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, szövetkezetek és SZJA hatálya alá tartozó egyéni vállalkozók nyújthatnak be pályázatot, amelyek megfelelnek a pályázati felhívásban részletezett feltételeknek.

Támogatható tevékenységek
A pályázat céljával összhangban támogatható eszközbeszerzés, infrastukturális és ingatlan beruházás, valamint gyártási licenc, gyártási know-how beszerzések, információs technológia fejlesztés.

Pénzügyi információk
A támogatás összege minimum 5 000 000, maximum 125 000 000 forint, mértéke pedig az elszámolható költségek 20 és 50%-a lehet.

A pályázatok benyújtása 2010. március 1. és augusztus 31. között lehetséges.

Pályázati útmutató

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.