A 2009. augusztus 3. és 2010. december 31. között benyújtható pályázat célja a Magyarországon áthaladó nemzetközi áruáramlatok magas hozzáadott érték tartalmú szolgáltatásokkal történő kiszolgálása, főként a környezetvédelmi szempontből kiemelt szerepet játszó ún. intermodális (szállítási módokat összekapcsoló) logisztikai központok fejlesztésével. Emellett cél, hogy a regionális logisztikai központok fejlesztésével, mindenekelőtt az általuk nyújtott komplex logisztikai szolgáltatások számának bővítésével és minőségének javításával a hazai kis- és középvállalkozások versenyképessége javuljon. A támogatásra rendelkezésre álló keret a Közép-Magyarországi régió területén 2,583 Mrd Ft, a konvergencia régiók területén 9,899 Mrd forint.

Pályázhatnak gazdasági társaságok, szövetkezetek, egyéni vállalkozók vagy 1 lezárt üzleti évvel és min 1 fő st. állománnyal, v. ha a projekt benyújtását megelőző hónapban állományi létszáma legalább egy fő volt.

A pályázat keretében vissza nem térítendő támogatás igényelhető többek között eszközbeszerzésre, infrastrukturális és ingatlan beruházásra, információs technológia-fejlesztésre, piacra jutás támogatására, vállalati HR fejlesztésre, tanácsadás igénybevételére.

A pályázat keretében igényelhető támogatás mértéke intermodális logisztikai központoknál maximum az összes elszámolható költség 50 százaléka és 50-750 millió forint lehet, regionális logisztikai központoknál maximum az összes elszámolható költség 40 százaléka, 50-250 millió forint lehet.Jogosultsági kritériumok, pályázati előértékelés

GOP-2009-3.2.1 Logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztése

KMOP-2009-1.4.2. Logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztése

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.