PR 2021

A 2021-es új pályázati kiírásokban megváltoztak a pályázati feltételek: a támogatható tevékenységek között szerepel ugyanis a tanácsadói szolgáltatás igénybevétele. Ennek feltétele pedig, hogy IFKA minősített legyen a tanácsadó cég.  

Az extra kiadással nem járó szakértői tanácsadással, például az Emberfejlesztés Kft. szolgáltatásainak az igénybevételével, a pályázók növelhetik a pályázati esélyeiket, és egyben biztosíthatják az üzleti növekedéshez szükséges szervezeti-, gazdálkodási-, és marketing feltételeket.

Önnek is számít, mennyire hatékonyan tudja kihasználni a pályázati lehetőségeket?

Sokan megrettennek a feladattól, holott pályázati szakértő bevonásával a folyamat (a pályázat benyújtásától kezdve a megvalósítás és a fenntartás szakaszain keresztül egészen a beszámolók beadásáig) leegyszerűsíthető, és egyúttal biztosítható a pozitív eredmény. Egy minősített pályázati tanácsadóval történő együttműködés sok szempontból előnyös lehet mind a pályázni vágyó vállalkozásoknak mind a pályázatíróknak.

"A növekedés elsődleges akadálya, hogy a cégnek nincs ötlete, nincs embere és nincs forrása. Jóllehet a forrást a vállalkozás kipipálhatja a pályázatnak köszönhetően, de a másik kettőt még meg kell oldani. A jó ötlet nem elég, tudatosan, az adott vállalatra szabva kell kialakítani, majd egy elkötelezett csapattal végrehajtani. Ebben segíthetnek az Emberfejlesztés szakértői.” – emeli ki Grebenár József, az Emberfejlesztés Kft. ügyvezető tulajdonosa.

Kiemelten fontos és a sikeres pályázat titka is egyben, hogy a pályázó vállalatok vagy pályázatírók olyan szakértő tanácsadót válasszanak, aki átfogó szakmai tudással és tapasztalattal hosszú távon képes támogatni a teljes pályázati folyamatot. A célratörő projektvezetés során: a tervezés, a megvalósítás és a fenntartás szakaszában ugyanis a marketing, a stratégiai és vállalati pénzügyi tanácsadás, a szervezet-, folyamat- és menedzsmentfejlesztés területeinek hathatós együttműködésére van szükség.

„Fontos annak tisztázása és megértése, miért szükséges bevenni a megvalósítandó tevékenységek közé a tanácsadói szolgáltatást. Az Emberfejlesztés Kft. több éves tapasztalattal rendelkező szakértői részt vesznek a pályázatok tanácsadói tevékenységének megvalósításában. Sőt a tanácsadói tevékenység pályázatba történő bevonásával az értékelés során plusz pontokat is kaphat a pályázó.” – mondta Szabó Leventéné Kovács Andrea, az Emberfejlesztés Kft. pályázati szakértője.

„A pénz éli világát.”

Nem véletlen, hogy több mint 400 szólásunk és közmondásunk szól a pénzről. „Sok pénz is tehet drágaságot. Annyi a pénze, mint békán a szőr. Boldogságot nem lehet pénzen venni. Én is voltam két pénzzel a vásárban, de nem adtak érte hármat. Ha a piac nem jó pénz nélkül, hogy volna a sokadalom. Hatszor is megolvassa a pénzt. Idővel, pénzzel légy takarékos. Rossz pénz el nem vész. Rút leánynak is szép a pénze. Se pénz, se posztó. Sok pénzen sokat lehet keresni. Válogat a pénzben, mint jóllakott medve a vackorban.” – és így tovább…
Az aranyról nem is beszélve, ráadásul a kettőt cifrázni is tudták eleink: „Okos többet fordít egy pénzen, mint más egy aranyon.” Ahhoz, hogy vékával mérjék a pénzt vagy az aranyat, a 2021-es évben pályázati források útján a vállalkozásoknak rengeteg lehetősége nyílik a stabilizálásra és/ vagy növekedésre.

Ne feledjék: egy minősített pályázati tanácsadóval történő együttműködés aranyat ér.

Az Emberfejlesztés Kft. több, mint 10 éves tapasztalatával segít a vállalkozásoknak abban, hogy tudatosan kihasználják a pályázatokban rejlő lehetőségeket. Három szakterületen támogatjuk céges partnereinket (szervezetfejlesztés, marketing és gazdálkodás), hogy a pályázatokban és az üzleti versenyben is nyertesek lehessenek.

Bővebb információ: www.emberfejlesztés.com

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.