00001shutterstock 499212304shutterstock 499212304small

Szijjártó Péter a szerdai kormányülést követően jelentette be, folytatódik hamarosan a nagy sikerű Versenyképességet Növelő Támogatási Program.  Az Európai Biztottság 800.000 EUR-ról 1.800.000 EUR-ra emelte azt cégenként adható átmeneti támogatási keretet, mely a COVID-19 járvány gazdasági hatásainak mérséklésére hivatott.  Így akár 651 millió Ft támogatás is igényelhető néhány hetes, gyors elbírálással és 100% előleggel!

A hét folyamán megjelent a Magyar Közlönyben is, hogy a Versenyképesség Növelő Támogatás (VNT) program újból megnyításra kerül. A támogatás keretösszege 30 milliárd Ft.

A versenyképesség növelő támogatás célja, hogy a feldolgozóipari és üzleti szolgáltató központi szektorban működő közép- és nagyvállalatok számára segítséget nyújtson a koronavírus-járvány kitörése okán, a bevétel kieséseik és likviditási problémáik leküzdése érdekében.

Szíjjártó Péter külügyminiszter elmondása alapján a kapacitásbővítő, hatékonyságot és termelékenységet javító beruházásokhoz azok a vállalatok tudják igénybe venni a támogatást, melyek továbbra sem bocsátanak el senkit. A kormány 1,8 millió eurónyi támogatást nyújt vállalatonként.  Várhatóan 651 millió forint támogatás lesz megpályázható, gyors elbírálással, 100% előlegfizetéssel, 25-33,3%-os támogatási intenzitással.

A tervezett beruházások országosan mindehol megvalósulhatnak, Budapesten és Pest megyében is. A pályázat nem igényel időigényes előkészítést, a beadási sorrend számít, új igényeket a keret erejéig fogadnak be.  A 2020-ban meghirdetett őszi fordulók során 15 perc alatt elfogyott a támogatási keret.

A pályázatot várhatóan hamarosan be lehet majd nyújtani!

Regisztráció előminősítésre és bővebb információ itt!

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.