00001shutterstock 499212304shutterstock 499212304small

Márciustól ismét elérhető a Nagyvállalati Beruházási Támogatási Program, ahol nagy-, és középvállalkozások beruházásaihoz nyújt támogatást a Pénzügyminisztérium. 

Támogatás azoknak a vállalkozásoknak nyújtható, akik meghatározott TEÁOR kóddal rendelkeznek (építőipar, feldolgozóipar, raktározás, tárolás, nagykereskedelem, kiskereskedelem) és induló vagy új gazdasági tevékenység végzésére irányuló beruházást akarnak megvalósítani vagy bővítő, pótló beruházást a COVID járvány miatt keletkezett kedvezőtlen hatások enyhítésére.

A pályázni kívánó cégeknek rendelkezniük kellminimum 3 teljes lezárt üzleti évvel. A támogatást igénylőnek, vagy kapcsolt vállalkozásának Magyarországon rendelkeznie kell saját tulajdonú székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel.

A támogatott vállalkozásnak vállalnia kell, hogy legkésőbb a projekt fizikai befejezését követő második üzleti évben a kapcsolt vállalkozásaival egybeszámított éves átlagos statisztikai állományi létszáma eléri a 150 főt.

Elszámolható költségek: technológiai fejlesztés, eszközbeszerzés, K+F fejlesztések, infrastrukturális beruházások.

A támogatás igénylőnek az elszámolható költségek legalább 25%-át saját forrásból kell biztosítsa. A pályázat keretében nincs meghatározva a maximálisan igényelhető összeg. A legkisebb támogatható projektméret 100 millió Ft. A támogatási intenzitás átlagosan 50%, a pontos mértéke a megvalósítás helyétől függ.  Az elnyert támogatás lehívható 100%-os előleg formájában.

A pályázat benyújtásának határideje 2021. július 31.

Bővebb információ itt érhető el.

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.