business 1989126 640

A 12 tagot számláló HU.B platformszervezet első közös kezdeményezéseként elindítja a Reload Hungary Inkubációs Programot, amely a megváltozott körülményekre reagáló és a gazdaság újraindítását ösztönző magyar innovatív ötleteket keres.


A hathetes, virtuálisan megvalósuló inkubáció alatt a kiválasztott projektek a HU.B platform nemzetközi tapasztalattal bíró mentorainak és szakembereinek segítségével sajátíthatják el a vállalkozásindításhoz szükséges tudást és fejleszthetik tovább ötleteiket. A legjobb projektek a program végén a Hiventures és a Startup Campus Inkubátor nyílt befektetési ülésén, digitális Demo Day-en mutathatják be ötletüket, ahol azonnali döntés születik arról, hogy megkapják-e az induláshoz szükséges első körös, 20 millió forintos befektetésüket.

 

Kik pályázhatnak?

A pályázat a magyar innovátorok széles körét szólítja meg; ötlet vagy prototípus fázisban lévő projektekkel lehetséges pályázni, iparágtól függetlenül.
Lehetőséget biztosítanak az ’Újrakezdők’ számára, akik a jelenlegi körülményekből kifolyólag elvesztették a munkájukat, vagy kénytelenek újragondolni már meglévő vállalkozásukat. Pályázhatnak ’Innovátorok’, olyan csapatok vagy kis- és középvállalkozások, akik ötleteikkel a megváltozott körülmények problémáira keresnek megoldást. A pályázók körébe bevonják a fiatalabb generációt is, így vállalkozói szemléletű egyetemisták és pályakezdők is jelentkezhetnek, a középiskolás korúak számára pedig hamarosan elindítják az InnoGEN programot, mely az érdeklődők felkészítését szorgalmazza.

A programra június 18-ig várják a csapatok jelentkezését a szervezők, illetve a felhívás nyitott azon nagyvállalatok, partnerek, szakmai mentorok számára is, akik támogatnák az inkubátor szakmai munkáját.

A pályázati felhívás itt érhető el.

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.