microphone 704255 640

A Magyar Multi Programmal kapcsolatban nyolc állomásos, magyar mikro-kis-és középvállalkozásokat megszólító programsorozat kezdődött el Szombathelyen, ami később további 7 helyszínen fog folytatódni. 

György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára elmondta, hogy a kormány igyekszik támogatást nyújtani azoknak a vállalkozóknak, akik munkát biztosítanak a magyaroknak, illetve hozzájárulnak a településük és régiójuk felvirágoztatásához.

A nyolc állomásos szakmai rendezvénysorozat azokat a magyar mikro-, kis- és középvállalkozásokat szólítja meg a Magyar Multi Programmal és a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) kkv-knak szóló programjával, amelyek három egymást követő évben évi 20 százalékkal tudták növelni árbevételüket vagy 50 százalékkal az exportjukat. Ezek a vállalkozások 50-340 millió forint támogatásban részesülhetnek fejlesztési céljaik megvalósításához.

A rendezvénysorozatot Szombathelyen nyitotta meg Szepesi Balázs, gazdaságfejlesztésért felelős államtitkár január 29-én, ahol a Magyar Multi Programon túlmenően bemutatta azokat a vállalkozásfejlesztési forrásokat, melyekre a közeljövőben lehet számítani. Ezen források szintén nagy hangsúlyt fektetnek a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások technológiaváltására.
A szombathelyi fórumot további 7 helyszín követi, úgy mint Miskolc, Pécs, Szeged, Kecskemét, Székesfehérvár, Debrecen és Budapest.

A Magyar Multi Program második körében 2020. március 5-én indul el az előminősítés és a regisztráció. A programban az első körhöz hasonlóan egy adott vállalat – diagnosztikai és fejlesztési terv készítését követően – jelentős összegű támogatásban részesülhet komplex fejlesztései megvalósításához. A jelentkezés ingyenes, a kedvezményezettek 45 százalékos vissza nem térítendő támogatást kapnak.

Forrás: kormany.hu

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.