online marketing

A „Fókuszban az önkormányzati tagsággal rendelkező közfoglalkoztatás alapjain szerveződő szociális szövetkezetek támogatási programon” belül megnyitásra került a „Fókuszban a Piac” Programelem második ciklusa. A támogatási alprogram célja a kedvezményezett szociális szövetkezetek számára a marketingszemlélet meghonosítása, a megfelelő marketingeszközök használata,a piacra jutás, valamint kereslet növelése érdekében. A projektek keretében egy szociális szövetkezet maximum 10 000 000 forinttámogatásban részesülhet 100%-os támogatási intenzitással. A pályázatok benyújtására 2020. február 28-án 16:00-ig van lehetőség.

 

 

 

A pályázaton azon szociális szövetkezetek részesülhetnek támogatásban, amelyek a Fókusz Program során támogatást nyertek és eredményesen valósítják meg a szakmai tevékenységüket. A Fókusz Támogatási programban a Pályázó Támogatási szerződésében vállalt szakmai tevékenységre vonatkozó ütemezéstől nagymértékben nem tér el.
A pályázat feltétele, hogy a Pályázó rendelkezzen a Fókusz Program keretében megvalósított pályázatához kapcsolódó benyújtott szakmai beszámolóval és kifizetési kérelemmel.

Kötelező szakmai tevékenység:
A marketing tervben előírtak betartása érdekében, előírás a Fókuszban a piac pályázat megvalósítását segítő 1 fő folyamatmenedzser foglalkoztatása a szövetkezeti tagi körből.


A foglalkoztatás módja:

  • napi 2 órás új munkaviszony létesítésével vagy számfejtett megbízási jogviszony keretébenértékesítés vagy marketing szakterületen szerzett, legalább 3 éves tapasztalat igazolásával;
  • felvételt követően szövetkezeti tagsági jogviszony igazolásával;
  • az elszámolható költség maximuma havonta bruttó 80.000 Ft, de a teljes költség nem haladhatja meg az igényelt támogatási összeg 20%-át;
  • egy szakember legfeljebb 4 támogatott szövetkezetnél foglalkoztatható egy támogatási időszakon belül.

Ezzel összefüggésben a pályázat keretében támogatható a termék vagy szolgáltatás piacon történő megjelenés, vevőkör bővítése, hálózatosodás és online felületeken történő megjelenés.

A támogatást vissza nem térítendő formában a tevékenységektől függően versenyt nem torzító csekély összegű (de minimis) támogatásként 100%-os intenzitással vehetik igénybe a szervezetek.

A pályázati felhívás itt érhető el

 

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.