money 2696219 960 720

A felvidéki Baross Gazdaságfejlesztési Program keretében eddig két körben hirdettek meg pályázatokat, 2017-ben és 2019 elején. A hamarosan megjelenő harmadik pályázati kiíráson legfeljebb 15 ezer euró igényelhető 30 százalékos önrész mellett.

 

felvidek.ma tájékoztatása alapján a pályázati jogosultsági feltételek között szerepel a minimum 1 lezárt üzleti év, az, hogy a vállalkozás 2018-as évi forgalmának meg kell haladnia a pályázott összeget, illetve az Európai Unió valamely tagállamában bejegyzett székhellyel, telephellyel kell rendelkeznie.

A mezőgazdasági termeléshez kapcsolódó támogatható tevékenységek várhatóan az alábbiak lesznek: eszközbeszerzés, méhanya, méhcsalád, tenyészállatok beszerzése, valamint többéves ültetvények telepítése. Pályázni a mezőgazdasági termékek feldolgozásához, vagy élelmiszeripari feldolgozáshoz kapcsolódó eszközök beszerzésére is lehet.

A KKV kategóriában a kreatív szolgáltatásokat végző vállalkozások is pályázhatnak eszközbeszerzésre legfeljebb ötezer euróig. Egyszerűsödnek a vendéglátóipari, szállodai, sport-, szórakoztató- és szabadidős tevékenységet folytató vállalkozások eszközbeszerzései is. A projektek fenntartási időszaka három év lesz.

A pályázati kiírás várhatóan november 11-én fog megjelenni.

 

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.