csütörtök

Az Input Program keretében komplex lehetőséget kapnak az IKT szektorban működő vállalkozások és új ötleteik, malyet a startup ökoszisztéma szereplőit jól ismerő szakértői csapat állított össze és koordinál a startupok felkutatásától egészen az első nemzetközi szereplésükig, sőt, akár azon túlmenően is. 

A program célja egy országos, nemzetközi szinvonalú szakértői hálózat kialakulásának ösztönzése, és a közös cél érdekében megismertetni egymással a szerplőket, legyen szó akár mentorról, üzleti angyalról, nemzetközi szakértőről vagy inkubátorról, kormányzati szereplőről.

A program korosztály nélkül minden, az IKT szektorban innovatív lehetőségeket tartalmaző Közép-Magyarországi Régión kívül induló, vagy már a kezdeti lépéseket megtevő ötletnek, vállalkozásnak nyitva áll. A program állomásai a képzés, a mentorálás és az üzletfejlesztés, aminek célja a nemzetközi piacra lépés. Az Input Program továbbá workshopokat is szervez, amelyeknek célja, hogy az ötletekből, piacképes, működő vállalkozás jöhessen létre.

Bővebb információ

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.