images

A logó- és arculattervezéssel foglalkozó Designizmus Tervezőiroda lehetőséget kínál egy cégnek, hogy a Tervezőiroda által nyújtott profi arculatkészítés eredményeként alapos és konzekvens vállalat üzenetét közvetítse. A Tervezőiroda logót, arculatot és weboldalt tervez a nyertes pályázónak költségek nélkül. A pályázatok a Pro Bono program keretében 2018. december 31-ig nyújthatóak be.

A Designizmus Tervezőiroda szerint minden vállakozásnak szüksége van egy egységes megjelenésre, egy kifejező vállalati identitásra, hiszen ez szükséges ahhoz, hogy megfelelő ügyfélkört érjen el. Az arculattervezés során figyelmet fordítanak arra, hogy a vállalat kultúrája, céljai összhangban legyenek a cég arculatával.

A pályázatra olyan magyarországi székhelyű, adószámmal rendelkező cégek jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek egységes logó- és arculattervvel.

A felhívásra jelentkezők közül szakmai zsűri választja ki a nyertes pályázót, akinek a Tervezőiroda által készített 2 logóterv közül van lehetősége eldönteni, hogy melyik alapján készüljön el a vállalat új arculata. A nyertes pályázónak vállalnia kell, hogy az elkészített 2 logótervből egyet kiválaszt, valamint, hogy az arculatot legalább egy évig használja és annak bemutatásakor megjelöli a Designizmus Tervezőirodát, mint alkotót. A pályázat kiírója vállalja a nyertes számára 2 koncepcionálisan eltérő vektoros logóterv elkészítését, néhány oldalas bemutatkozó weboldal létrehozását, valamint a kiválasztott terv alapján arculati elemeket készít: névjegykártya sablon, levélpapír/árajánlat sablon, email aláírás.

A pályázatra 2018. december 31-ig az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen csatolt regisztrációs lap kitöltésével lehet jelentkezni.

Bővebb információ.

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.