dreamstime xs 31408858

Ősszel újabb pályázatot indít a Magyar Turisztikai Ügynökség, mely a vendéglátóhelyek konyhatechnológiai és a gépészeti fejlesztéseit támogatja – írja a Világgazdaság. A pályázat segítségével vendéglátóhelyek akár önerő nélkül megvalósítható fejlesztési lehetőséghez juthatnak. Erről Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója tett először említést egy szakmai háttérbeszélgetésen. A lap úgy tudja, hogy a vendéglátóhelyek gépészet- és konyhatechnológia fejlesztésére 50 százalékos támogatási intenzitású pályázati lehetőség nyílik meg. Bővebb információ és előminősítés alább! 

A pályázati csomag nem a Kisfaludy turisztikai fejlesztési program része lesz, hanem az ennek mintájára létrehozott új konstrukció a vendéglátóhelyek számára, amelyeknek lehetőségük lesz a tervezett beruházáshoz igényelt önerőt is kedvezményes hitel segítségével biztosítani.

A Világgazdaság kiemeli, hogy a Kisfaludy szállásfejlesztési konstrukcióra már 1342 pályázat érkezett, melyből 859 panzió létesítésére és fejlesztésére, tehát példátlanul magas arányban, a célcsoport 86 százaléka pályázott. A legtöbb, összesen 79 pályázat Veszprém megyéből érkezett, a legnagyobb jelentkezési arányt pedig Heves mutatta fel. Itt a jogosultak 116,9 százaléka nyújtott be pályázatot, amely úgy lehetséges, hogy a tavaly nyilvántartott panziókon kívül sok más szálláshely átminősítette magát, hogy támogatáshoz juthasson.

Forrás: Világgazdaság

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.