home 2449886 960 720

A kormany.hu-n ma megjelent közlemény szerint március 6-án éjféltől felfüggesztésre kerül az "Építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére, hatékonyságának növelésére irányuló támogatás” című pályázati felhívás.

Mivel a közleményben az szerepel, hogy a megadott postafiókra a mai nap éjfélig beérkezett kérelmeket fogadják be, így azok akik eddig nem nyújtották be a pályázatot, hiába igyekeznek, éjfélig várhatóan nehezen lesz lehetséges az adott postafiókba beérkezni a kérelmeiknek, még akkor is, ha azokat ma, a határidő előtt postázzák.

A Nemzetgazdasági Minisztérium közleménye:

„Tájékoztatjuk a tisztelt támogatást igénylőket, hogy „Az építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére, hatékonyságának növelésére irányuló támogatás” című támogatási program esetében különösen nagy számú támogatási kérelem érkezett be, ezért a beérkezett kérelmek feldolgozásának idejére a támogatási kérelmek beadása 2018. március 6. 24.00 órától átmenetileg szünetel. A 2018. március 6. 24.00 óráig a Nemzetgazdasági Minisztérium részére a támogatási tájékoztatóban megjelölt címre beérkezett kérelmek elbírálása folyamatosan történik.”

Forrás: kormany.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.