Image00001

A Széchenyi kártya program legtöbb hiteltípusában 100 millió forintra emelik a felvehető maximális hitelkeretet - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a KAVOSZ Zrt. ünnepségén, amelyen átadták a 250 ezredik Széchenyi kártyát. Ennek köszönhetően a kkv-k nagyobb projektek megvalósítására is igénybe vehetik majd a támogatott kölcsönt. Bővebb információ és jelentkezés előminősítésre alább! 

 

 

A kamattámogatott hitelprogramok az utóbbi időben egyre népszerűbbek lettek a pályázók körében, mert elbírálásuk gyorsabban zajlik, valamint nincsenek olyan szoros megkötéseik, mint a vissza nem térítendő támogatást nyújtó pályázatoknak. A kérelem benyújtása után pár héttel már folyósíthatják is az igényelt összeget, így nem kell hosszú hónapokat, esetleg éveket várni a tervezett fejlesztés megkezdésére.

Az elmúlt 1,5 év tapasztalata azt mutatja, hogy minden ellentmondó hír ellenére nincsen tömegesen, széles körben elérhető támogatási lehetőség a vállalkozások számára. Hiába a gazdaságfejlesztési célok lettek megfogalmazva kiemelten a 2014-2020-as időszakban, ebből az átlagos mikro- kis- és középvállalkozás  számára ténylegesen elérhető vállalkozásfejlesztési támogatás csekély, különösen a szolgáltatóipar, kereskedelem területén.  Azok, akik nagy nehezen tudnak pályázni, mert megfelelnek a szigorú kritériumoknak, akár 18 hónap alatt sem kapják meg a pályázat eredményét, így az ennél gyorsabb piaci folyamatok által kínált lehetőségekkel, pályázatra várva nem tudnak élni.

A Széchenyi Beruházási Hitel nullaszázalékos kölcsönt nyújt a vállalkozások különféle beruházásainak finanszírozására, úgy mint ingatlanvásárlás, eszközbeszerzés, immateriális javak beszerzése.

A konstrukción belül legalább 1 millió forint igényelhető, a most bejelentett változtatásnak köszönhetően a kölcsön maximum összege pedig 100 millió forint is lehet. A Programban minden olyan beruházás megvalósítható, ami a cég működését javítja. Futamideje 1 és 10 év között lehet, akár 2 év türelmi idővel. A kölcsönfelvevőnek legalább 1 teljes, lezárt üzleti évvel szükséges rendelkeznie.

A Széchenyi Beruházási Hitel részletes leírása itt található!

Forrás: kormany.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.