Flex kicsi2

2017. március 1-én 00:00-kor felfüggesztésre kerül a GINOP-1.2.1-16 kódszámú pályázat, mivel a beérkezett kérelmek forrásigénye meghaladja a rendelkezésre álló keretet. A pályázat lehetőséget nyújt új eszközök, gépek beszerzésének támogatására. Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege minimum 25.000.000 Ft, maximum 500.000.000 Ft közötti lehet. A vissza nem térítendő támogatás mértéke mikro- és kisvállalkozás pályázók részére maximum az összes elszámolható költség 50%-a lehet, a Nyugat-Dunántúli régióból pályázók esetében pedig 45%. Középvállalkozások esetében a támogatás mértéke szintén 50%-os, kivéve a Nyugat-Dunántúli régiót, mely 35%-os, és a Közép-Dunántúli régiót, mely 45%-os támogatási intenzitást jelent. A megújuló energia termeléséhez nyújtott beruházási támogatás minden esetben 50%-os mértékű. A pályázat országos kerete 24 milliárd forint, amire 150-250 db pályázatot várnak. 

Ingyenes előminősítésre a cikk alján található űrlap kitöltésével lehet jelentkezni!

A pályázat keretében lehetőség nyílik a vállalatok eszköz- és gépparkjának bővítésére, energiahatékonyság javítására vonatkozó tevékenységek fejlesztésére.

Fontos és régóta várt lehetőség az új eszközök, gépek beszerzését, valamint a vállalatok technológiai fejlesztés célzó tevékenységek támogatása. Ezen belül az eszköz és gépbeszerzésen túl megvalósítható a gazdasági-termelési folyamatok és az üzemen belüli építmények energiaigényének kielégítésére szolgáló napelemes, napkollektoros, rendszer kiépítése, valamint hőszívattyú rendszerek alkalmazása fűtésre, hűtésre,használati melegvíz-termelésre. Fordítható továbbá a támogatás infrastrukturális és ingatlan beruházásra, információs technológiai fejlesztésre, gyártási licenc, gyártási know-how beszerzésére egyaránt.

A szabad vállalkozási zónának nem minősülő településen kizárólag a feldolgozóiparhoz kapcsolódó tevékenységek fejleszthetőek.

Szabad vállalkozási zónának minősülő településeken megvalósuló fejlesztések esetén ágazati korlátozás nélkül igényelhető támogatás!

Nem támogathatóak a közép-magyarországi régió területén megvalósuló projektek. (Budapest, Pest megye)  A pályázó székhelye ettől függetlenül lehet Budapest  vagy Pest megye, a megvalósítás helyeként megjelölt telephelye szükséges, hogy más régióban legyen!

A támogatást egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok, valamint szövetkezetek igényelhetik, amelyek rendelkeznek legalább egy lezárt teljes (365 napot jelentő) üzleti évvel, melyek éves átlagos statisztikai állományi létszáma a támogatási kérelmek benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes üzleti évben minimum 1 fő volt, valamint a Magyarországon székhellyel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, egyéni cégek vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok fióktelepei.

A pályázati felhívás itt érhető el!

Forrás: palyazat.gov.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.