felhasználóbarát

Januárban többek között a Pályázati Hírek szerkesztői is cikkben számoltak be az EPTK felület nehézségeiről, buktatóiról.  A reformok nem maradnak el, ugyanis az eddiginél egyszerűbb lesz a 2014-2020-as uniós ciklus pályázatainak benyújtását és kezelését támogató Elektronikus Pályázói Tájékoztató Felület (EPTK).  Folyamatosak azok a módosítások és fejlesztések, amelyek a pályázói észrevételeket és igényeket figyelembe véve javítják a felület általános működését, illetve ügyfélbarát kezelhetőségét, használhatóságát.

A folyamatosan frissülő rendszer lehetővé teszi, hogy a támogatást igénylők egyetlen, személyre szabott felülettel kezeljék a projektekhez kapcsolódó különböző feladatokat.

A legutóbbi, felhasználói igényekhez alkalmazkodó fejlesztések gördülékenyebbé teszik a rendszeren belüli navigációt, a támogatási kérelem PDF-ben történő megjelenítését, valamint gombnyomásra lehetővé teszik a költségek teljes adattartalmának Excelbe történő exportálását is.

A bevezetett újítások hatására az alábbi változások történtek a felületen:

  • minden szerkesztésre megnyitható űrlap azonnal szerkeszthetővé válik (a korábbi megtekintési nézettől eltérően), 
  • az űrlapok adattartalmának mentése után a kitöltő program igény szerit azonnal visszanavigál a kérelem fő oldalára (nem kell többször a "Vissza" gombra kattintani),
  • a sikeres űrlapmódosítást az oldal felső részén egyből jelzi a rendszer (nem navigál vissza a megtekintési nézetre).

A Támogatási kérelem megtekintése PDF-ben funkció nem csak a kérelem beküldése után válik elérhetővé, hanem már azt megelőzően is használható.

A Költségek funkcióban pedig a projekt költségvetésének teljes adattartalma Excelbe (xls. formátumban) exportálhatóvá válik.

Forrás: www.palyazat.gov.hu

 

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.