Fiatal vallalkozok

Fiatalok vállalkozóvá válását segítő program indul 2016-ban is. A program a 18-30 év közötti fiatalok mikrovállalkozásának elindítása érdekében 3 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyújt. 

A felhívás célja a fiatalok munkanélküliségének csökkentése. A célcsoport 18-30 év közötti természetes személyek, akik több, mint 6 hónapja regisztrált álláskeresők, és/vagy nem vesznek részt oktatásban, képzésben. A program segítséget nyújt a vállalkozás indításában, üzleti terv kialakitásában, versenyképességében, piacra jutásában, valamint fenntarthatóságának növelésében. 

A program keretében tervezett fő tevékenységek két komponens mentén valósulnak meg:

1. komponens az üzleti készségfejlesztésben tapasztalt és megfelelő referenciákkal rendelkező szolgáltató, képző, mentoráló szervezet(ek) kiválasztására, a támogató háttér kialakítására és a program teljes futamideje alatt történő folyamatos működtetésére.

2. komponens keretében az elfogadott üzleti tervvel rendelkező, az első komponensben nyújtott képzési programokat eredményesen elvégző, vállalkozásukat megalapító fiatalok legfeljebb 3 millió forint összegű, vissza nem térítendő támogatásban részesülnek induló költségeik támogatása
céljából, 10% önrész mellett.

Bővebb információ

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.