A Budapest Bank ismét meghirdeti „Üzleti siker honlappal” pályázatát mikro-és kisvállalkozások körében.  A pályázattal idén is azokat a jól működő vállalkozásokat díjazza a bank, amelyek honlapja leghatékonyabban segíti üzleti tevékenységüket. Azaz könnyen megtalálhatóak az interneten, a weboldalukon egyszerű eligazodni és az online rendelési lehetőség mellett széleskörű információnyújtással, illetve a vásárlói döntést elősegítő eszközökkel (tájékoztató cikkekkel, kalkulátorokkal, fórumokkal, online fizetési lehetőséggel, stb.) teszi vonzóvá a céget a potenciális vevők számára.

A pályázatokat 2013. szeptember 16. (hétfő) és október 6. (vasárnap) között várja a Budapest Bank.

A pályázati útmutató és kitöltendő kérdőív a www.budapestbank.hu/honlapdíj oldalon érhető el.

A pályázatra azok a cégek jelentkezhetnek, amelyek
• éves nettó árbevétele nem haladja meg a 200 millió forintot
• Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkeznek
• ellene nem folyik csődeljárás, felszámolás vagy végelszámolás
• képviselője, vagy tagja nem áll munkaviszonyban, vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban a Budapest Bankkal, vagy azon cégcsoport valamely tagjával, amelynek a Budapest Bank is tagja


A fődíjast a Budapest Bank vezetőiből és független szakértőkből álló zsűri választja ki. (Geszti Péter, az OKEGO kreatív igazgatója; Csontos Zoltán, a Netpincér.hu ügyvezető igazgatója; Koleszár Péter, a Honlap.hu vezető tanácsadója; Kékesi Zsuzsa, a HVG Online divízióvezetője)
A szakmai zsűri további 10 jelöltet választ, amelyek közül a Budapest Bank honlapján, online szavazás eredményeképp kerül ki a közönségdíjas. Szavazni októberben, két héten keresztül lehet majd, erről ezen az oldalunkon talál majd további tájékoztatást október 10. után

A fődíj:
1 db Samsung ATIV TAB7 (táblagép és notebook egyben) a szakmai zsűri nyertesének
1 db Samsung ATIV TAB7 (táblagép és notebook egyben) a közönségszavazás nyertesének

Ezen kívül a Honlap.hu webfejlesztő cég 100 000 forint értékű szakmai tanácsadást ajánl fel az általa kiválasztott vállalkozásnak.

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.