Összesen 116 millió forinttal segíti a Vidékfejlesztési Minisztérium 107 civil szervezet munkáját a Zöld Forrás pályázattal.

A  2011-es Zöld Forrás pályázat felhívására 191 civil szervezet jelentkezett. A nyertesek  átlagosan egymillió forintot kapnak, hogy környezetvédelmi céljaikat megvalósítsák. Ilyen program lehet például a hulladékképződés csökkentése, a környezettudatos szemlélet erősítése, az ökoszisztéma értékeinek megőrzése, vagy a kedvenc állatok okozta környezetvédelmi és természetvédelmi problémák megelőzése.

A civil szervezetek kiemelkedő szerepet vállalnak abban, hogy teljesüljenek a környezetvédelmi programok célkitűzései, a Zöld Forrás pályázat ezt a feladatvállalást segíti. A vidékfejlesztési tárca a pályázat egyszerűsítése és gyorsítása érdekében  az előkészületekben  is bevonta a zöld civil szervezetek képviselőit. A VM célja, hogy a Zöld Forrás segítségével a hazai zöld civil szervezetek és önkénteseik minél hatékonyabban hozzájáruljanak a Kárpát-medence környezeti és természeti értékeinek megőrzéséhez.

A támogatottak listája itt található.

Forrás: kormany.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.