Az „Ipari Park” címmel a kis- és középvállalkozások versenyképességét növelő - vonzó befektetési környezetet megteremtő, emelt szintű szolgáltatást nyújtó, korszerű telephelyet kialakító - szervezetek számára nyílik pályázati lehetőség.

Az „Ipari Park” cím elnyerésére pályázhat az ipari parkot megvalósítani, fejleszteni és üzemeltetni szándékozó

  • jogi személyiségű gazdasági társaság,
  • kistérségi társulás vagy
  • helyi önkormányzat,

amely a meghatározott feltételeknek megfelelő telephelyekkel, infrastruktúrával, szolgáltatásokkal és szakmai háttérrel, a hatósági előírásoknak és a szakmai követelményeknek mindenben megfelelő befektetési lehetőséget kínál a vállalkozások betelepedéséhez.

Nem pályázhat az „Ipari Park” cím elnyerésére olyan szervezet,

  • amelynek a pályázat benyújtás időpontjában köztartozása van;
  • amely saját tőkéjét elvesztette vagy saját tőkével nem rendelkezik (kivéve helyi önkormányzat és kistérségi társulás);
  • amely elnyert állami támogatás szerződésében vállalt valamely kötelezettségét - a pályázat benyújtását megelőző két naptári éven belül - nem teljesítette.

Az „Ipari Park” cím elnyerése nem jelent közvetlen pénzügyi támogatást, azonban fontos lehetőség azon támogatások és preferenciák elnyeréséhez, illetve igénybevételéhez, ahol előírás az „Ipari Park” cím megléte.

A pályázati feltételekről, a benyújtás módjáról és határidejéről, az elbírálás folyamatáról bővebb információ az alábbi linkre kattintva érhető el.

Forrás: Nemzetgazdasági Minisztérium

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.