Az eddigi információk szerint 2012 tavaszán lesz beadható a mezőgazdasági termékek értéknövelése c. pályázat, ám a legfrissebb hírek szerint koránt sem változatlan formában.  Az eddigi évek tapasztalataival ellentétben az idei évben - információink szerint - a borászatok nem lesznek jogosultak a pályázaton való indulásra.

Fontos megjegyezni, hogy az ezeken a területeken tervezett beruházások sem esnek el pályázati forrásoktól!

Pálinkafőzdék fejlesztése esetében az Új Széchenyi Terv pályázatai nyújthatnak megoldást. Kizárólag gépbeszerzés esetén 40%, építés és technológiafejlesztés esetén akár 35%-os támogatási arány mellett. Ezen pályázatokat 2012. december 31-ig lehet benyújtani.  A palyazatihirek.eu honlapot üzemeltető NLC Tanácsadói Csoport Kft. számos sikeres referenciával rendelkezik e téren. (GOP pályázat keretében támogatott pálinkafőzdék, húsüzemek, pékségek, de csiga-, kagyló feldolgozó üzem is)

Egyes pályázatírók felületes véleménye alapján ezek a beruházások a rettegett ANNEX 1. lista részeként nem támogathatóak.  A megoldás a részletekben van, vegyen igénybe minőségi szaktanácsadót - mi ezt tudjuk nyújtani!

További információért forduljon munkatársainkhoz a 06-1-440-1004-es telefonszámon vagy regisztráljon ingyenes szaktanácsadásunkra itt ( a pályázattal kapcsolatos cikk végén található adatlapon).

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.