A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség megújította telefonos ügyfélszolgálatának menürendszerét. A változtatás célja, hogy a pályázók a lehető legrövidebb úton jussanak el ahhoz az ügyintézőhöz, aki kérdéseikre válaszol.

Legyen szó az Új Széchenyi Terv uniós kiírásainak újdonságairól, vagy egy konkrét pályázat befogadásának körülményeiről, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Ügyfélszolgálatának munkatársai készséggel válaszolnak a pályázók, illetve a jövőbeni pályázatírók kérdéseire.

Az úgynevezett egyablakos ügyfélszolgálat rendszerében a nyomógomb-választásokkal az ügynökség legilletékesebb munkatársához kerül az ügyfelek hívása, legyen a válaszadó akár az NFÜ, akár valamelyik közreműködő szervezet dolgozója.

A telefonos menürendszerben történő eligazodást megkönnyítendő, a kitörési pontonkénti ’Általános kérdések’, ’Speciális Kérdések, illetve ’Közreműködő Szervezetek kapcsolása’ almenüket megszüntettük, helyettük az 1-es gomb lenyomásával rögtön az ’Általános kérdések’, valamint a ’Speciális kérdések’ alpontok közül választhatnak a telefonálók. A Közreműködő Szervezetek munkatársaival ezentúl a 2-es gomb segítségével tudnak kapcsolatba lépni az érdeklődők. Az Ügynökség telefonközpontjának kapcsolása a 4-es gomb kiválasztásával válik lehetővé. A 9-es gomb lenyomását követően uniós vállalkozói hitelekkel kapcsolatban nyújtanak tájékoztatást az illetékes kollégák.

A telefonos menürendszer teljes térképe megtekinthető az NFÜ honlapján.

Forrás: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.